Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] chwila zatrzymana w kadrze
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img187.imageshack.us/img187/4677/jac9689cnetdw6.jpg)
Marcin Stawiarz
30-08-2008, 22:42
Te cienie na wodzie po obu stronach sa ohydne. Reszta daje wrazenie spokoju, ale mnie nie przekonuje, jakby czegos brak...
Te cienie na wodzie po obu stronach sa ohydne.
Uważaj, bo napiszą żeś jest czarnym pijarem ;) i choc ALF pewno się nie obrazi, to znajda się adwokaci, hehe
Co do zdjęcia podoba mi się.. a w PG fotki chyba czas nie zamroził i poruszone gałęzie- jest dynamika ;)
pozdrawiam
cienie są naturalne (oba są cieniami wysp), tak to wyglądało i imho są elementem tego wyspowego krajobrazu :) hihi...ciekawe, że niektóre drzewa są jak zamrożone, a niektóre (w tym i krzaczorki) w niezłym ruchu :)
dłuższa ta chwila..... :)
jest niezłe, miękkie w odbiorze
mariusz_777
31-08-2008, 10:24
Mnie się podoba:D powiewa takim spokojem i wyrafinowaniem z tego kadru przyjemnie się patrzy na takie miękkie zdjęcie:D
Pozdrawiam
Fajnie ta zieleń wyszła. Ogólnie bardzo przyjemne.
Nie jest zle, lecz czegos mi brakuje.
Zamglone, gorskie lasy o swicie, robily na mnie wieksze wrazenie ;)
ale ile można mgieł i lasów?...uwielbiam właśnie jeziorka i wybieram się na drugie, sfotografować trzecie :)
Wiem, gdzie tego mnogo... ;) Szukajac jednego mozna klika innych po drodze trafic.
Komary juz "opadly", znikla wakacyjna stonka.
Dzisiaj byla pierwsza mgla poranna, ale z zaskoczenia i niestety dosc wysoka ;).
hehe...ale tak jak u nas to nigdzie nie znajdziesz 2 w jednym ;)...no, tylko Morze Sargasowe jest na Oceanie Atlantyckim...a u nas na Jeziorze Mysłakowickim jest staw Czerwony Dworek :D
Lato, po prostu lato... Leniwie, powoli, przyjemnie, owady bzyczą, ptaki coś gadają - prawie to widzę. Mi się podoba.
a jakie rybki w nim pływają...dwa lata temu wyciągnąłem okonia 34cm :D trafiają się sumy i szczupaki, sporo karpia, trochę płoci i leszcza, czasem ładny linek :D nie na darmo to królewski staw :D