Zobacz pełną wersję : Serwis w Katowicach?
Witam.
Czy ktoś zna może adres serwisu w Katowicach? Mam problem ze swoim Coolpox-em L3200.
W momencie gdy sie chce zrobić zdjęcie ustawia ostrość ale pomocniejszym wciśnieciu spustu migawki nie robi djecia, ale po puszczeniu go pokazuje zdjecie z karty. Tak samo nie można nic zrobic z przyciskami menu etc. Dziełaja tylko po uprzednim wciśnieciu spustu migawki do połowy.
Prosze o pomoc
Jedyny autoryzowany serwis jest w warszawie na postępu. Z takim problemem chyba tylko to Ci pozostaje.
Patrzyłem do środka aparatu. Jest tam taka mała bateria. Czy wyciagniecie jej spowoduje zresetowanie wszystkich ustawień. Może zresetowanie w ten sposób pozwoli usunąć ten bład aparatu?
Spróbuj, oprogramowania w ten sposób raczej nie uszkodzisz, bo to jest tylko podtrzymanie pamięci.
Patrzyłem do środka aparatu. Jest tam taka mała bateria. Czy wyciagniecie jej spowoduje zresetowanie wszystkich ustawień. Może zresetowanie w ten sposób pozwoli usunąć ten bład aparatu?
032 251-68-71 ..to numer do takiego wiekowego serwisu w Katowicach na Mikołowskiej ..zadzwoń zanim wyjmiesz tą baterię, może coś Ci podpowiedzą, lub skierują tam gdzie ktoś pomoże.. Drobna uwaga - jak sięgam pamięcią, własciciel miał zawsze przerwę obiadową pomiędzy 13-stą a 14-stą.. ;)
032 251-68-71 ..to numer do takiego wiekowego serwisu w Katowicach na Mikołowskiej ..zadzwoń zanim wyjmiesz tą baterię, może coś Ci podpowiedzą, lub skierują tam gdzie ktoś pomoże.. Drobna uwaga - jak sięgam pamięcią, własciciel miał zawsze przerwę obiadową pomiędzy 13-stą a 14-stą.. ;)
Hmm - coś mi to wygląda na dane Krzysia Momatiuka. Jesteś pewny, że on wciąż działa?
Hmm - coś mi to wygląda na dane Krzysia Momatiuka. Jesteś pewny, że on wciąż działa?
Właśnie pewien nie jestem, bo przynajmniej od zeszłego roku tam nie zaglądałem.. a swego czasu biegałem często powęszyć co tam nowego w komis przyjął..
tos sie walnal jeszcze o rok lub dwa bo on do hameryki ze 3 lata temu wyemigrowal
tos sie walnal jeszcze o rok lub dwa bo on do hameryki ze 3 lata temu wyemigrowal
..po Sylwestrze 2006 (chyba!) kuzyn bagnet w minolcie rozpierdzielił i biegałem do niego po jakieś resztki żeby to do kupy złożyć.. ..w takim razie trzeba zwolnić odrobinę, bo czas goni totalnie.. :)
xlat temu byl, nie wiem czy dalej jest.
jak jestes w centrum na ulicy kobylinskiego i idziesz w dol (przeciwna strona niz na katedre) dochodzisz do przejscia podziemnego w kierunku starego mega clubu. jak bedziesz na tej ulicy, za kija nie pamietam nazwy, ktora prosto prowadzi do mariackiego, zatrzymaj sie na niej przed podziemnym. tam w bramie albo na lewo albo na prawo (1 do 3 bram) jest zaklad zlotych raczek.
fakt, wygladal tragicznie. naprawialem tam olka 5060. uszkodzilem cos w mechanizmie obiektywu - nie chcial zmieniac ogniskowych. naprawili w 4 dni i dali 3 miesiace gwarancji. dzialal 2 lata potem go sprzedalem, wiec nie wiem czy dalej chodzi.