Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Samotność
arturborzecki
28-08-2008, 01:09
Witam,
Nie wiem czy tutaj pasuje - jak nie to proszę o przeniesienie...
EDIT - BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
mocne - mi to zdjęcie pasuje
dobre...takie plakatowe w bardzo pozytywnym znaczeniu...skojarzylo mi sie z narkomania...widzialbym tu jeszcze kawalek wystajacej igly z odrobina krwi...jakies taki narkomanski desen...
A ja bym tu widzial wszystkie palce ostre, a poza tym niezle - takie straszne...
...niczym reka denata.
Moim zdaniem trochę mało naturalne kolory są, ale to tylko moja opinia. Ale ogólnie dobry pomysł na foto
arturborzecki
28-08-2008, 09:30
kolorki są specjalnie takie wyprane.. jak na denata i tak całkiem żywe :)
Zgadza się, ale ciało denata wyglada nieco inaczej... To ma taki dziwny kolor, taki na wpół żywy... Taki jets moje zdanie. Ale nie obrazaj się bo ja jestem na tym forum laikiem
adam1277
28-08-2008, 09:44
mnie się podoba,plakacik świetny
Sculptoris
28-08-2008, 10:27
Ale macie świadomość tego, że denat był kiedyś żywy, miał kolory żywego więc jest jakiś etap pośredni? Nie od razu człowiek zmienia kolory na trupie ;-) Dla mnie wadą tego zdjęcia jest brak naturalności. Wkurza mnie ten blur bo on ani żywy, ani też trupi.
arturborzecki
28-08-2008, 10:37
tu nie ma blur'a z photoshopa tylko GO z 1.8... może blur to efekt rozjaśnienia "dodge & burn"...
też myślałem czy przypadkiem nie zrobić całości ostrej ale jakoś tak mi bardziej pasowało... zresztą fotka jest dodatkiem do innego zdjecia, które później zapostuje... :)
Sculptoris
28-08-2008, 10:56
Zdecydowanie to jest winowajca. W sumie trafna nazwa do tego efektu. Pierwsze moje skojarzenie to było właśnie żarzenie się ;-)
robi wrazenie ,pobudza do zastanowienia się nad życiem
Darek Jankowiak
28-08-2008, 18:15
Świetna okładka na płytę !! :)