Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Miejska geometria.
Szuflandia sprzed miesiaca. z cyklu miejska geometria, uwagii mile widziane.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
dla mnie pełna i dokładna geometria była by wtedy gdyby lewa strona zdjęcia była by identyczna z prawą (chodzi mi o widoczną dachówkę po prawej - niepotrzebna) i chciał bym zobaczyć to w b&w.
Osobiście bardzo lobię takie eksperymenty i szukanie rytmów.
Pozdrawiam Artur
wg mnie to jedno zdjęcie samo jest za słabe, ja bym to widział (przy takim tytule) w jakimś secie, tryptyku, albo cztery w kwadracie, jak w zadaniach na IQ :)
Jestem ciekawa, jak by w czerni i bieli wyszło - chyba lepiej?
nie jest lepiej, imo.
pasek, o luzniej kombinacji, byl u mnie na blogu http://img297.imageshack.us/img297/8799/pasuq4.jpg
o to to, całkiem fajny pasek
dla mnie pełna i dokładna geometria była by wtedy gdyby lewa strona zdjęcia była by identyczna z prawą
geometria to geometria, to o czym piszesz nazywa się symetrią:-)
i jeszcze jedno.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
straszne i fajne zarazem ;)
przy takich zdjęciach powinnaś zwrócić uwagę na bardzo dokładne przycięcie, prostowanie itp.
i troche geometrii nadmorskiej :P
//EDIT
za dużo nieba, ktore w dodatku wali po oczach, a na dole za ciemno. Pomysł ciekawy, winien być w BW.