PDA

Zobacz pełną wersję : Basenowo-naukowo

mudzin85
21-08-2008, 18:27
Moje początki No. 1. Także każda krytyka mile widziana

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://g.imageshack.us/g.php?h=78&i=turcja20081076tu5.jpg)

tomiu
21-08-2008, 19:17
Bardzo słabe: światło, kadr...

amirez
21-08-2008, 19:56
Fajny pomysł. Tylko ręce całkowicie zniknęły i trochę za ciemno.

kobyll
21-08-2008, 20:35
Bardzo, bardzo, bardzo słabe jak na glamour.......

Niekontrastowe, wyjarane, za dużo miejsca u góry kadru, modelka bez rąk, spod stanika wyglądają nieopalone piersi, do tego brzeg basenu jest jakiś ufajdany.

Wystarczyło zastanowić się sekunde dłużej, dostawić blende z lewej i mogło być naprawde nieźle, a tak jest jak jest...

mswilk
21-08-2008, 21:27
le'dramat...

mudzin85
21-08-2008, 21:58
No coż macie racje ale prawda jest taka że primo przerjaranie jak dla mnie jest ok i bardzooooooo mi się podoba. blenda nad basenem w ciągu dnia na wakacjach w turcji jakoś sobie tego nie wyobrażam ręce jak najbardziej racja a kadr też prawda.
Ale dzięki za komentarze

MikeP
21-08-2008, 22:24
No coż macie racje ale prawda jest taka że primo przerjaranie jak dla mnie jest ok i bardzooooooo mi się podoba. blenda nad basenem w ciągu dnia na wakacjach w turcji jakoś sobie tego nie wyobrażam ręce jak najbardziej racja a kadr też prawda.
Ale dzięki za komentarze

wiesz ja po norwegii wozilem parasolke i lampe blyskowa. Nigdy nie wiesz co sie trafi, a dobre zdjecia nie wychodza ot tak i kazdemu. trzeba chciec i potrafic i moc sobie pozwolic.

A co do zdjecia z blenda czy bez to mozna i bez blendy, ale nie w taki sposob. Szczerze mowiac to zdjecie ktore pokazujesz nie jest nawet pod jednym wzgledem ciekawe, nie mowiac juz o wyjatkowosci. Ale ciwczenie czyni mistrzem

kobyll
21-08-2008, 23:29
No coż macie racje ale prawda jest taka że primo przerjaranie jak dla mnie jest ok i bardzooooooo mi się podoba.

Myśle, że za kilka miesięcy jak poprawisz swój warsztat i wrócisz do tego wątu będziesz się wstydził tych słów.

(...) blenda nad basenem w ciągu dnia na wakacjach w turcji jakoś sobie tego nie wyobrażam ręce jak najbardziej racja a kadr też prawda.

A ja głupi codziennie przez 2 tygodnie targałem przez kilka km na plaże blende, statyw, parasolki...

MikeP
22-08-2008, 00:12
A ja głupi codziennie przez 2 tygodnie targałem przez kilka km na plaże blende, statyw, parasolki...

Witaj w klubie, tylko, ze ja po gorach...

sailor
22-08-2008, 02:02
No coż macie racje ale prawda jest taka że primo przerjaranie jak dla mnie jest ok i bardzooooooo mi się podoba.

w takim razie wybrales zly portal. polecam fotka.pl tam bedziesz miec same dyszki

blenda nad basenem w ciągu dnia na wakacjach w turcji jakoś sobie tego nie wyobrażam
albo jestes fotografem albo wczasowiczem, wybor nalezy do ciebie. blenda to najmniejsze obciazenie jakie mozna sobie zafundowac. ja po plazach hiszpanii targalem za soba blisko 50 kilo sprzetu a i tak bylo go za malo. przez to duza czesc zdjec nie wyszla. gyby mnie ktos zapytal co bym zmienil odpowiedzialbym - zabralbym 20 kilo sprzetu wiecej nie zwracajac uwagi na to ze jest blisko 40 stopni w cieniu i ludzie sie patrza na ciebie jak na kretyna. liczy sie efekt koncowy. tutaj jest FATALNY.

fjerzy
22-08-2008, 08:23
Ale dzięki za komentarze

Zdecydowanie zła kategoria tematyczna. dlatego tyle uwag krytycznych. W tym dziale, to chyba inne zdjęcia - nie ten poziom. Nie zrozumiem takiej logiki. Najpierw Kolega wybiera dział moda/glamour, a potem pisze nam, że fotka to w zasadzie wakacyjna.

Zbigniew
22-08-2008, 23:55
Proponuję, aby któryś z władnych tutaj moderatorów przeniósł do fotografii albumowej, bo inaczej kolega może zostać zjedzony. Zresztą już poniekąd został ...

ekonet
23-08-2008, 00:10
Mówisz i masz.