Zobacz pełną wersję : szukając bursztynów
ostatnie z serii plażowych, chociaż jest ich dużo więcej:), sorki za monotematyczność modelową, jednak jestem pstrykacz tylko weekendowo - urlopowy:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img131.imageshack.us/img131/8500/dsc3641copydh4.jpg)
jacek.gold
20-08-2008, 21:28
fajne :)
statyczno-dynamiczne
znalazł coś? pewnie jakiś kapsel od piwa :)
jacek.gold
20-08-2008, 21:32
łoj :(
bardzo ladnie. oby wiecej takich :-)
nie czytam exifa, czy to z d300?
PS. nie ma to jak tampon na plazy...
bardzo ladnie. oby wiecej takich :-)
nie czytam exifa, czy to z d300?
PS. nie ma to jak tampon na plazy...
zdarza się, różne rzeczy można znaleźć, a co do puszki, to D300+ 80-200.
Jak i poprzednie fotki, ta również świetna :)
adam1277
20-08-2008, 23:08
bardzo mi się podoba jak dwie poprzednie
Bardzo fajnie, ale mam jeden (dla mnie) poważny zarzut - dlaczego ten chłopiec świeci? Najlepiej to widać koło głowy po lewej i koło ręki... Niby szczegół, a było to pierwsze co wyłapałem spoglądając na Twoje zdjęcie. Mam nadzieję że Ci się przyda.
jacek.gold
20-08-2008, 23:19
Bardzo fajnie, ale mam jeden (dla mnie) poważny zarzut - dlaczego ten chłopiec świeci? Najlepiej to widać koło głowy po lewej i koło ręki... Niby szczegół, a było to pierwsze co wyłapałem spoglądając na Twoje zdjęcie. Mam nadzieję że Ci się przyda.
przesadzasz
nie można wyeliminować słonka bo by nie było żywiołu
przesadzasz
nie można wyeliminować słonka bo by nie było żywiołu
Sęk w tym, że słonko nie daje takiego efektu ;)
jak się przypatrzyć to widać pewnie więcej niedociągnięć, ale rozwodził sie nie będę, chodzi raczej o odbiór a nie szukanie dziury w całym. Nie mniej jednak dziękuje za podpowiedź:)
david555
20-08-2008, 23:43
Tam nie czepiając się drobiazgów jest BDB.:)
jak się przypatrzyć to widać pewnie więcej niedociągnięć, ale rozwodził sie nie będę, chodzi raczej o odbiór a nie szukanie dziury w całym. Nie mniej jednak dziękuje za podpowiedź:)
dokładnie ,bez poważniejszych uchybień (chyba ze sa nie do przeskoczenia) a tutaj ich nie widzę --- liczy
się przekaz a fotka ma takowy - gratki :-D
Archibald
22-08-2008, 09:01
Bardzo dobre zdjęcie :-)