Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ania
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img362.imageshack.us/img362/4049/96856540ir4.jpg)
autograf
19-08-2008, 00:52
Mało tej Anny.
Mówisz, że za mała zawartość Anny w Annie? ;) Tak miało być. A nie licząc tego braku, to masz jeszcze jakieś uwagi? Słucham uważnie.
autograf
19-08-2008, 01:15
Nie, nie zrozumiałeś mnie - za mała zawartość Anny w kadrze ;)
Zrozumiałem, to takie małe nawiązanie do cytatu o "zawartości cukru w cukrze" ;) Ponawiam prośbę o szerszy komentarz.
autograf
19-08-2008, 01:26
Okej - biała plama odwraca uwagę od małej zawartości Anny w kadrze ;)
Nie jestem złośliwy, piszę z przymrużeniem oka ;)
Dzięki za uwagę, następnym razem będę pamiętał.
PS: Ja też czasem zmrużę oczko ;)
autograf
19-08-2008, 01:33
I na sam koniec dodam, że cosik mi tu konwersja do B&W nie zagrała. Może warto też poprawić levelsy, bo chyba też ciemnawo ciut jest?
I już się nie odzywam ;)
Nie wiem co, przez zastosowanie takiego właśnie kadru chciałeś wyrazić.
Taki rodzaj kadru, daje się np. w kościołach, ciekawych wnętrzach, ale tu tło nic nie wyraża, więc sam już nie wiem po co.
Czasem mały opis należy się fotce, jak nie przymierzając, psu zupa.;)
Autograf, dzięki za radę, faktycznie trochę ciemnawo, jak tak patrzę z perspektywy kilku dni. Popracuję nad tym.
Davidzie, "Ania jaka jest, każdy widzi" ;) A "jak psu zupa" to się należą temu forum Twoje zdjęcia.
Davidzie, "Ania jaka jest, każdy widzi" ;) A "jak psu zupa" to się należą temu forum Twoje zdjęcia.
Davida będziesz mógł zagadnąć, tak myślę, już jutro, o ile oczywiście mu to forum nie obrzydło.:D
O zdjęcia też go zapytaj.:D
A co do Twojej Twórczości, to konkretnie w tym zdjęciu brakuje "i".
Powinna być "Ania i ..... ", a nie ma "i".
Telas lozumies?;)
ADAMie1, zupełnie nie rozumiem, dlaczego piszesz odpowiedź na posta, który nie był kierowany do Ciebie :)
Dziękuję za wskazówkę co do zdjęcia, rzeczywiście czegoś na tym zdjęciu brakuje, jakiegoś mocnego akcentu.
autograf
20-08-2008, 00:06
Davida będziesz mógł zagadnąć, tak myślę, już jutro, o ile oczywiście mu to forum nie obrzydło.:D
Może jakieś oficjalne powitanie, tort, balony? ;)
david555
20-08-2008, 21:11
Może jakieś oficjalne powitanie, tort, balony? ;)
Ależ nie trzeba, Wasza wrażliwość jest tak wybiórcza, że obejdzie się.;)