Zobacz pełną wersję : ramka cyfrowa na prezent
michal.g
18-08-2008, 22:12
hey moze to i malo profesjonalne wsrod tematyki lustrzanek cyfrowych ale zapytam moze ktos uzywa - szukam ramki cyfrowej na prezent slubny, w cenie do 400zl. czy ktos uzywa / uzywal cos moze polecic?
mysle ze ramka przedewszystkim ma wyswietlac w miare ladnie zdjecia, a funkcje audio video mnie nie interesuja.
bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
pozdrawiam
michal.g
Ja kupilem na prezent na komunie rok temu Philipsa ramke i polecam ( zaplacilem wtedy 800zł a i tak bylo to tanio ) teraz mozna taniej kupic, wyswietla fajnie i ma sporo funkcji w tym czytnik wszystkich kart wiec mozna bezposrednio z karty pamieci wysietlac.
michal.g
19-08-2008, 23:51
hej wyczytalem ze ten model philipsa http://allegro.pl/item420884703_ramka_cyfrowa_philips_9ff2m4_gwaranc ja_fvat_3.html jest ok, i wlasnie ku czemus takiemu sie sklaniam, moze nawet to kupie.
dzieki za odp, moze ktos jeszcze cos podpowie
pozdrawiam
michal.g
Dokladnie taka kupilem i jest super. Polecam ten model u mojej chrzesnicy dziala juz od poltora roku i nie slyszalem zeby cos bylo nie tak z ta ramka.
Również polecam Philipsa, od ok. roku mam model 7fp2fpa i jest ok. miałem okazję porównać z jakąś AGFĄ w podobnej cenie i jest duża różnica w jakości ekranu. Teraz ten sprzęt jest coraz popularniejszy, wystarczy iść do jakiegoś MM i tam pooglądać.
Przegladalem wlasnie siec w poszukiwaniu telewizora i nowa Bravia lub Samsung seria 6 (nie pamietam wlasnie ktory) ma opcje ramki multimedialnej - nie dokopalem sie jak wyglada sprawa nosnika ale mozna sobie fotki wyswietlac na full-hd ;)