Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Superhorses [M.Baranowska]
Marta Baranowska
17-08-2008, 22:57
Ja wiem wiem, ze zaraz bedzie daj w kolorze etc:D
Kolorkami sie pozwoliłam pobawic nieco, a co tam:)
Tak więc rzucam na żer moje świnki:)))
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/08/a75f9-1.jpg
źródło (http://i34.tinypic.com/a75f9.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/08/30vlvd5-1.jpg
źródło (http://i34.tinypic.com/30vlvd5.jpg)
Marta Baranowska
17-08-2008, 22:58
I jeszcze taki mały cytacik: " a ja wolałbym, żeby koń był w różowe centki i miał na kopytach lakierki"
Ale wymiatają:) Koniki no i fotki:) Supeeeeer...
1 masakra... no coś nieprawdopodobnego... Koń lewitujący... jestem w szoku... BRAWO
tymancjo
17-08-2008, 23:12
WOW
bardzo bardzo fajne!
DonMaliniacco
17-08-2008, 23:14
Widziałem na zdjęciu jak Dyziek klepał konia. Czy to ten sam? ;) Ładnie uchwycone momenty Marto
autograf
17-08-2008, 23:16
Doskonałe Marto!
Ghost Dog
17-08-2008, 23:21
Idealnie uchwycone. Dla mnie ok
Marta Baranowska
17-08-2008, 23:21
Widziałem na zdjęciu jak Dyziek klepał konia. Czy to ten sam? ;) Ładnie uchwycone momenty Marto
Ten sam :mrgreen:
1 masakra... no coś nieprawdopodobnego... Koń lewitujący... jestem w szoku... BRAWO
Czyż nie wygląda jak świnka?:D
Cieszy to, że z konsekwencją i uporem dążysz do specjalizacji w tym temacie. Tak trzymać!
PS.
Zajrzałem na Twoją www. Menu nakłada się na miniaturki zdjęć z poszczególnych galerii. Trochę to drażni ;)
Doskonałe, ale gdzie te Pegazy zgubiły skrzydła?
Marta Baranowska
18-08-2008, 09:19
Cieszy to, że z konsekwencją i uporem dążysz do specjalizacji w tym temacie. Tak trzymać!
PS.
Zajrzałem na Twoją www. Menu nakłada się na miniaturki zdjęć z poszczególnych galerii. Trochę to drażni ;)
Wiem...dlatego polecam opcję slideshow:)
w tym szablonie jest mozliwosc najwiekszych fot, wiec musi tak pozostac;/
jestem pod wielkim wrazeniem Twoich prac :)
rewelacjas Marto :)
super..tylko tyle mozna napisac
Super :) Dla mnie nie wygląda jak świnka, ale ja to dziwny jestem :-D
motylanoga
18-08-2008, 10:32
Nikt tak nie fotografuje koni jak Ty. Świetne świnki :D
Grzegorka
18-08-2008, 10:39
Kochasz konie, to widać. Świetne zdjęcia jak zwykle zresztą.
A może ja bym tak czasem odwiedziła stare dobre stajnie :) Już parę lat minęło ale... ;)
Marta Baranowska
18-08-2008, 13:18
Grzegorka zawsze mozesz odwiedzic mnie;))
borregaard
19-08-2008, 07:55
Naprawdę extra ,Marto..:-D
Pzdr
Andrzej
...byłoby jak w banku....kolorek please...:mrgreen:
mirektoja
19-08-2008, 09:47
Jedyneczka - rewelacja piekne zdjecie
pozdr
LOL!! ale bym przeoczył perełkę, świetne fotki! gratuluję!
mariusz_777
20-08-2008, 15:35
Oj bardzo mi się podobają, super wyczuta chwila i wszystko perfekcyjnie wywarzone:D:D:D
Pozdrawiam
Pawel Pawlak
21-08-2008, 15:44
cholera, jak widzę tyle zachwytów to dochodzę do wniosku że jestem ślepy :shock:
Rozumiem że chciałaś pokazać piękno konia w galopie ? Nie widzę tu piękna konia tylko bryłę końską zmrożoną krótkim czasem migawki nad ziemią. Patrząc na te zdjęcia, utwierdzam się przekonaniu, że stojąc prawie na kursie kolizyjnym z pędzącym zwierzęciem trudno oddać piękno jego galopu.
Dla mnie za wysoka i za bardzo na wprost perspektywa, za mało dołu, za krótki czas - to takie pierwsze spostrzeżenia. Ale nie możliwe żeby wszyscy się mylili więc pewnie ja błądzę ;)
Widziałem sporo Twoich koni i w większości były naprawdę dobre. Ale tym mówię zdecydowane NIE ;)
Marta Baranowska
21-08-2008, 16:33
HAHAHA, mowie przeciez ze to świnka, i nie w galopie a w skoku :)
Pawel Pawlak
21-08-2008, 16:42
HAHAHA, mowie przeciez ze to świnka, i nie w galopie a w skoku :)
Ok. W skoku też chciałbym zobaczyć jak pochyla i wyciąga do przodu łeb, jak ciągnie do góry kolana ( konie mają kolana ?) przednich kończyn, jak wybija się z tylnych :) Chciałbym zobaczyć tę grację w połączeniu z dynamiką ;)
No ale jak to świnki, to co innego ;)
Pięknoty te koniki, śliczne! no dla mnie maksior i te barwy... co za ujęcia! 1. leci jak rybka w Arizona Dream tylko jeszcze lepiej to wygląda u Cibie. Piękne zdjęcia!
Piękne zdjęcia, w każdym twoim zdjęciu widać że kochasz konie widać pasję i tak powinno być , uwielbiam oglądać twoje zdjęcia.
Bez dwóch zdań, znowu rewelacyjne spojrzenie na konie!!! Jedynka jest kosmiczna!
bartoszek
21-08-2008, 19:22
Super ta świnka!
Marta Baranowska
21-08-2008, 19:43
Ok. W skoku też chciałbym zobaczyć jak pochyla i wyciąga do przodu łeb, jak ciągnie do góry kolana ( konie mają kolana ?) przednich kończyn, jak wybija się z tylnych :) Chciałbym zobaczyć tę grację w połączeniu z dynamiką ;)
No ale jak to świnki, to co innego ;)
Ale spójrz na kazde zdjecie konie skaczacego. Ujec pokazujacych piekno w skoku mam miliony, nie róznia sie niczym od tych które robia inii, wiele razy podkreslałam ze ja i moje konie zarówno w realu jak i te w obiektywie są inne;))
Pozdrawiam :)
Same zachwyty, więc i ja się dolożę :)
Ślicznie !
Pozdrawiam
Kasandra
21-08-2008, 21:44
Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pawel Pawlak
21-08-2008, 22:22
Ale spójrz na kazde zdjecie konie skaczacego. Ujec pokazujacych piekno w skoku mam miliony, nie róznia sie niczym od tych które robia inii, wiele razy podkreslałam ze ja i moje konie zarówno w realu jak i te w obiektywie są inne;))
Pozdrawiam :)
Ok. te do mnie nie trafiają, nawet swoją innością ;) Wierzę że następnym razem trafię na Twoje inne konie w skoku czy też w galopie i mnie zachwycą :)
Marta Baranowska
21-08-2008, 22:36
Nie do kazdego musze trafiac;))
Pawel Pawlak
21-08-2008, 22:44
Nie do kazdego musze trafiac;))
Nie trafiłąś do jednego... Przy takiej statystyce nie martwił bym się chyba za bardzo ;)
Marta Baranowska
21-08-2008, 23:27
Nie trafiłąś do jednego... Przy takiej statystyce nie martwił bym się chyba za bardzo ;)
Ja biore sobie wszystkie komentarze do serca:)))
ale i tak lubie świnke;)
jedyneczka bardzo fajna, taka...odlotowa, a dwójeczka- ten przykurcz wywołuje mój uśmiech:) ciekawy moment uchwyciłaś...podoba mi sie:)
rmgdansk
23-08-2008, 21:59
koniki piękne :) sam miód:) a na plener, oczywiście, zapraszam:))
Marta daj coś jeszcze !!
bo świetne fotki !!
Marta Baranowska
03-10-2008, 22:33
Odgrzewam temat...
zapodaję Klarę jako super-pig-horse :)
Miłego oglądania :))
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/10/2i78myr-1.jpg
źródło (http://i34.tinypic.com/2i78myr.jpg)
Marta Baranowska
05-10-2008, 21:24
tak myslałam ze skopałam:mrgreen:
Jak się dobrze przyjżeć to - zwłaszcza na 2 - coś tam im wyrasta na kształt skrzydeł!
Gratuluje
wycielaś ziemie pod kopytami, przeciez to widac na 1 rzut oka :)
AlieN_dwa
08-10-2008, 13:20
1 i 2 podobne do moich z psiakiem :) 3 wygląda jakby miał na kopytach sprężynki i się odbił od nich tak wysoko :)
na 1-ce jakby wisiał na żyłkach :) Nietypowe ale fajne :)