Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Tysia #1
Zaznaczam że będzie o wiele wiecej zdjęć Martyny, tylko że w róznych tematach, bo są różne charakteryzacje :)
na pierwszy ogień idzie takie coś :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/08/239-1.jpg
źródło (http://i194.photobucket.com/albums/z184/kalisiak/2-39.jpg)
andrzej_laskowski
17-08-2008, 20:00
Całkiem fajne. Trochę ciasno tylko mz . Trochę światła na twarzy tez zabrakło, ale to drobiazgi, ogólny odbiór pozytywny.
Baardzo sympatyczne ;)
Pomysłowa i z czuciem wykonana fotka.
Brakuje mi tylko ciut, ciut prawej strony, co by zamknąć kadr w całość /szkoda ciachnętej dłoni/.
Kontrast wpierniczył szczegóły, ale ....... to szczegół.:D
Przy takich warunkach, to trza było DRIndnąć.;)
lampa mi nie błysła ogólnie i tak wyszło :) nie chcialem wyciagać z ciemnosci, bo by mi tu zaszumiało straszni. Otrzymałem taki efekt jaki chciałem :)
Fajnie masz z tą lampą, też bym chciał żeby moja tak wiedziała kiedy lepiej nie błysnąć, bo będzie fajne tajemnicze B&W i nie będzie błyskograf klimatu psuł :-D.
jak dla mnie świetne, bardzo mi sie podoba pomysł i wykonanie.
myimmortal
18-08-2008, 14:29
całkiem to ciekawe muszę przyznać :D
linux_user
18-08-2008, 17:51
Zdjecie fajne tylko zdaje mi sie ze modelka siedzi na jakiejs reklamowce.....
No moze sie mi zdaje ale to cos cokolwiek to jest rzucilo mi sie w oczy wiec moze by to sklonowac....
Twarz myn zrobil ciut jasniej bo mam wrazenie ze najwazniejaszym punktem zdjecia jest tlo a nie modelka
Zdjecie fajne tylko zdaje mi sie ze modelka siedzi na jakiejs reklamowce.....
No moze sie mi zdaje ale to cos cokolwiek to jest rzucilo mi sie w oczy wiec moze by to sklonowac....
Twarz myn zrobil ciut jasniej bo mam wrazenie ze najwazniejaszym punktem zdjecia jest tlo a nie modelka
masz racje co do reklamowki :) zapomnialem wysteplowac...
padał deszcz i framuga była cała w farbie i kulkach po paintballu, wiec dałem jej reklamówke
czemu wy się tak dopatrujecie zdjecia :) teraz kazdy bedzie widzial torbe 8)
Fakt, za pierwszym razem torby nie zauważyłem :-P
A miejscówka - czy to czasem nie Fort Chrzanów? Ja byłem tam na banalnym paintballu (więc ta torebka to m.in. przeze mnie).
koło Otwocka jest ta miejscowka. A jak się nazywa dokladniej to nie wiem, a na paintballu tez tam byłem :)
postarałeś się -dobre :-D pozdro