Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Torowisko - [Nemeth]
Witam
Industrialnie.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img108.imageshack.us/img108/2643/dsc4027hf0.jpg)
pozdr.
A poszedł do lasu!
:mrgreen:
mariusz_777
15-08-2008, 19:53
Jest to nietypowa fotka, ale fajna :), im dużej patrzę tym bardziej mi się podoba. Bardzo oryginalne ujecie:D
Pozdrawiam
To chyba jedno z tych zdjęć które przy pomniejszeniu dużo traci na przekazie.
Ojj, podoba mi sie ten obrazek okrutnie! Naprawde wypas. :)
O, a to mi się podoba :) I nawet (chyba) nie leci w lewo.. :D
Tu już nie odpuszczę ;) fotka świetna.
Nikonozaur
15-08-2008, 21:37
Fota blacha. Pięknie oddana perspektywa linearna. Spokój aż uderza...
brakuje pociągu ;)
podoba mi się- spokój, symetria i trochę niepokoju który wprowadza niebo... ale czemu zostawiłeś ten zafarb?
ładnie Ci to wyszło ,fajnie rozświetliłeś niebo :-D
brakuje pociągu ;)
podoba mi się- spokój, symetria i trochę niepokoju który wprowadza niebo... ale czemu zostawiłeś ten zafarb?
Przepraszam... jaki zafarb?
ładnie Ci to wyszło ,fajnie rozświetliłeś niebo :-D
Zdjęcie pod słońce... że tak to ujmę - samo się rozświetliło :)
Przepraszam... jaki zafarb?
wydaje mi się, że trochę jest- magentowy. Najlepiej widoczny na trawie, liściach. Sprawdziłem też specjalnie w PS- pokazuje wartości powyżej 10 w kanale "a"
wydaje mi się, że trochę jest- magentowy. Najlepiej widoczny na trawie, liściach. Sprawdziłem też specjalnie w PS- pokazuje wartości powyżej 10 w kanale "a"
Sądziłem, że tak powinno być :) Mieszam standardowo kanałami i efekty mniej więcej są zbliżone... może to kwestia WB?
Sądziłem, że tak powinno być :) Mieszam standardowo kanałami i efekty mniej więcej są zbliżone... może to kwestia WB?
nie wiem czy tak powinno być, dlatego pytałem czy specjalnie zostawiłeś :mrgreen:
w każdym razie widzę trochę zafarbu, bez niego jest chyba lepiej... ale to Ty decydujesz :)
no eXXXtra;-)się zacząłem zastanawiać nad zakupem IRenki (narazie na szkło);-)pozdrawiam
Ma swój urok z tym niebem, o gustach się nie dyskutuje więc powiem tylko, że lubię bw :twisted: