PDA

Zobacz pełną wersję : Capture One LE nie działa

Terminux
14-08-2008, 14:48
Witam.
wróciłem z bardzo krótkiego i nieudanego urlopu, włączyłem komputer, otworzyłem Capture One LE a ta świnia napisała mi, że jest wersją trial. Program był aktywowany razem z kartą Sandiska i do tej pory działał nienagannie. Polski przedstawicie firmy stwierdził, że oni zajmują się tylko pełnowartościowymi programami i mam kontaktować się z sandiskiem a tam nikt nie odpisuje na maile. Czy u was program z tej dystrybucji działa normalnie, czy też sa jakieś problemy?

Gawronnek
14-08-2008, 15:09
a próbowałeś ponownie aktywować, ewentualnie wejdź najpierw na stronę C1 deaktywuj i ponownie wpisz serial

Terminux
14-08-2008, 16:14
Dzięki - udało się deaktywować i ponownie aktywować program :).

avallardi
14-08-2008, 23:14
Polski przedstawicie firmy stwierdził, że oni zajmują się tylko pełnowartościowymi programami i mam kontaktować się z sandiskiem a tam nikt nie odpisuje na maile.

A swoją drogą to ciekawe, że uznają własny soft za niepełnowartościowy.

:lol: :lol: :lol:

Znacznie poprawił mi się humor!

P.S. 1 - Też mam C1 LE. W przyszłym tygodniu powiem kumplowi, żeby się nie martwił, że go nie posiada, bo to jakiś półprodukt jest. Wyrób softopodobny.

P.S. 2 - ACR Rulez! :-D

Gawronnek
14-08-2008, 23:21
nie jest to produkt niepełnowartościowy, to nasz przedstawiciel jest niekumaty, to pełna wersja umożliwiająca upgrade do 4

ulv
15-08-2008, 21:05
Ja mam uogradeowany i aktywowany do czwórki i śmiga super. Towar jest pełnowartościowy i support Phase One działa dla niego jak dla każdej innej wersji (miałem okazję sprawdzić, są szybcy i konkretni)

Pozdrawiam
Ulv

mi-hao
15-08-2008, 21:52
Termiux
Tak jak zostało napisane wcześniej - możesz bezpłatnie uaktualnić swoją wersję do P1 C1 4 (Phase One Capture One 4). Polecam!
Pozdrawiam