Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bracia - [Nemeth]
Witam
I przerwa będzie od zdjęć...
chyba ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img232.imageshack.us/img232/6397/dsc3961hl8.jpg)
pozdr.
agawytka
13-08-2008, 21:24
podoba się szkoda jedynie, że ta sosna po lewej jakoś się tak odcina z tym czarnym pniem :) ale na plus zdecydowanie :)
Jakim szkiełkiem?
A to jest sliczne. Bardzo czysciutkie. Dalbym tylko z pol centymetra wiecej nieba, ale oczywiscie nie kosztem kompozycji, bo tego sie - jako przyczyny - domyslam.
borregaard
14-08-2008, 11:07
Nooo,pomnikowo tak wyszło,monumentalnie.....:-D
Pzdr
Andrzej
no podoba się;-)pozdrawiam
Potęga sosny w pełnej krasie ... gdyby nie cienki pień wyglądałaby jak sekwoja :)
Naprawę fajne zdjęcie
Piotr_ek
14-08-2008, 20:33
Na papier z tą fotą ! I wówczas spokojnie można usiąść z filiżanką kawy i ocenić :)
Ja po prostu podziwiam twoją umiejętność wyszukiwania takich kadrów. Jestem pewien, że 97,8 % (w tym ja) ludzi z aparatami przeszło by obok tego kadru bez refleksji.
Grzegorka
15-08-2008, 00:05
Ja po prostu podziwiam twoją umiejętność wyszukiwania takich kadrów. Jestem pewien, że 97,8 % (w tym ja) ludzi z aparatami przeszło by obok tego kadru bez refleksji.
o to to!
Kolejne bombowe! Widać, że las Ci służy :)
Piotr_ek
15-08-2008, 00:12
Kolejne bombowe! Widać, że las Ci służy
Przynajmniej mogę sobie teraz spokojnie nad morze pojechać...
jednego się boję - obym znalazł jedną łódkę na której nie będzie wyryte by Nemeth :)
(...)
jednego się boję - obym znalazł jedną łódkę na której nie będzie wyryte by Nemeth :)
Znajdę i ubije :P
"Potęga sosny w pełnej krasie" (post numba 8)
Nemeth, to poważnie sosny są? Jakieś, takie świerkowate...
"Potęga sosny w pełnej krasie" (post numba 8)
Nemeth, to poważnie sosny są? Jakieś, takie świerkowate...
A gdzie ja napisałem, że to sosna? :)
Świerki jak złoto!
Jedne z większych jakie widziałem w okolicy :)
No przeciez mowie, ze w 8 poscie jest taka insynuacja, a ciebie zapytalem, bo widziales je w kolorze (i takie tam).
No przeciez mowie, ze w 8 poscie jest taka insynuacja, a ciebie zapytalem, bo widziales je w kolorze (i takie tam).
Aaa ok ok :) Pax pax.
To nie są sosny :)