Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] ***
Swiatło zastane.. słońce co chwile chowało się za chmurami..
Musiałem bardzo uważać na przepalenia
Miejsce odkryte zupełnie przypadkiem.. zupełnie niesamowite
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/sm/_DSC5241.jpg)
coż za wylewność dzisiaj ;)
No to może ja spróbuje:
cień na słupie poszerza modelke..
lewa ręka zbyt delikatna i łagodna w stosunku do wyzywającej pozy
nieco mniej dołu..
;)
Kamash
I jeszcze zapomniałeś dopisać, że ma zbyt mocno napiętą lewą łydkę i prawy pośladek... :D
Coś Wam się dzieje z tym aptekarstwem??? Zdjęcie jest bardzo ładne i wymowne, światełko piękne, B&W to sama rozkosz, no i ta poza modelki... Więc bądź tak miły i daruj sobie takie pierdoły jak poszerzający cień na słupie.
Pozdrawiam
ja jestem pod wrazeniem, to na pewno jeden z ciekawszych aktow, jakie ostatnio widzialem. Co do cienia, to moze i sie z Toba zgodze Kamash, ale klimat i konwencja tego zdjecia zupelnie akcpeptuja jego obecnosc. W koncu to zdjecie jest z zalozenia nieco wulgarne, brudne i wyzywajace. Cien pasuje tam jak ulal, jeszcze potegujac klimat. Reka? nie, ja bym w tej materii nic nie zmienial, pasuje mi tak jak jest. Gdyby byla mniej lagodna, to juz byloby troche kiczowato IHMO. Dolu faktycznie moznaby troche uciac. W sumie to chetnie zobaczylbym to zdjecie w poziomie - chcialbym po prostu zobaczyc wiecej mrocznej, prawej strony. Na koniec dwa pytania: Zdjecie bylo zaplanowane, czy byles na spacerze z dziewczyna/kolezanka i przypadkiem wpadliscie na takie miejsce i kolejnym przypadkiem miales ze soba aparat... ;) A w tle widze ziarno czy szum?
PS. Kutwa, troche oficjalny ten post, nie tak mialo byc. No to jeszcze raz: Kamash, REWELACJA! :D
dobry Boże
moja grupa krwi, wskazane przetaczać
fota bardzo OK
Jakubas, w tle specyficzny bokeh z 50 f/1.4 + 12% szumu (add noise)
miejsce odkryte przypadkiem.. jechałem na sesje zdjeciową na ulicę małą (warszawa, tam gdzie kreclili pianiste) i dosłownie po drodze wpadliśmy na te rumowisko..
wybaczcie moją upierdliwość (pierdoły) ale przechodze dzisiaj syndrom dnia poprzedniego
Dziekuje za opinie..
jurgen, przetaczać?
Kamash, znakomicie, tak sie sklada ze niedawno zanabylem 50, tylko wersje 1.8. Wiem, ze bokeh nie ten, ale widze ze cuda da sie tworzyc. Czuje sie zmotywowany ;)
Lux foteczka. Podoba mi sie perspektywa. Ładne b&w.
szampo___
28-05-2006, 21:07
Super bardzo mi sie podoba! Lubie mocno kontrastowe B&W!
Naprawdę bardzo dobre zdjęcie - prowokuje - przekazuje emocje
Brakuje troszkę bardziej rozmytego tła, ale daje rade tak jak jest.
Człowiek patrzy na fotkę i podziwia piękne nogi i śliczną pupkę... Oczywiście to o czym napisałem, podnosi tylko wartość estetyczną zdjęcia.
(mam nadzieję że moja żona tego nie będzie czytać :) )
rewelacyjne, bardzo sexy.
podoba mi sie robi wrazenie mocne nie codziennne i pozostaje w pamieci :)
fajne światełko, podoba mi sie to zdjecie
dziekuje.. przekaze modelce to się dziewcze ucieszy..
miała straszne zastrzeżenia co do swego pośladka..
ale chyba je rozwialiście..
Al Bundy
30-05-2006, 08:13
Podoba mi się a dodatkowo mam ochotę ją ugryźć tam gdzieś... :twisted:
No fataaaaalne chłopie, że też się nie wstydzisz czegoś takiego pokazywać!!! Palce zlewają się ze ścianą - jakieś takie przepalone, z głowy modelki wystaje biała plama (odprysk farby na murze), oczyodoły czarne - jak wydłubane, cień rzucony na słup skutecznie maskuje formę ciała, noga modelki przez cień wyszła krzywo i cellulitowato, bokeh jest jakiś bidny, biała ramka zbyt gruba, Ręka zadzierająca kiecę powinna być w mocnym punkcie, ogólnie bałagan w kadrze - mogłeś tam trochę pozamiatać, a symbolika cyfry 31 jest bełkotliwa - "free one"? Uwolnij jednego - toż to płytkie! Popraw się :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Czornyj, Kolejny raz wymiękam ;)
Co do pośladka to moge wystawic opinie, jeżeli będzie taka potrzeba.
Wystarczy podac numer telefonu i sie umówię z ta biedna zakompleksioną dziewczyną.
[ Dodano: Wto 30 Maj, 2006 ]
:D
qrde .. przegapilem ta fote .. zupelnie nie mam pojecia jakim cudem ... fajna jest :D i rewelka miejsce .. od dawna szukam czegos akiego w pyrlandii ale skapi poznaniacy zagospodaruja najmniejszy kawalek pustostanu niestety :/