Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Myśliciel
arturborzecki
11-08-2008, 23:52
Witam,
Za bardzo nie wiem gdzie możnaby to umieścić... ale podbada pod modę bo jest ładny kapelusz... :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
Noooooo, taką ścieżkę wciągnąć to rzeczywiście wyzwanie, więc jest i nad czym dumać.
ray_knox
12-08-2008, 00:49
Noooooo, taką ścieżkę wciągnąć to rzeczywiście wyzwanie, więc jest i nad czym dumać.
ROTFL ;) "podzielic sie czy sie nie podzielic..."
ciekawy pomysl, fajnie dobrane kolory
Amadeusz
12-08-2008, 01:02
Mnie się to w paragraf układa, przynajmniej tak bym to widział;)
Wykonanie bardzo dobre moim zdaniem.
hehe dobre dobre :D podoba mi sie . tylko nie wiem o co chodzi z tym czyms z boku tej "kreseczki" ;]
ray_knox
12-08-2008, 02:22
tylko nie wiem o co chodzi z tym czyms z boku tej "kreseczki" ;]
to wynalazek do ucierania... maku :lol:
dla mnie troszeczke za duzo blura.
stylizacja swietna.
Fajny pomysł i wykonanie, jednak ja bym z tej mąki walną znak zapytania.
Niestety to nie jest maka :) tylko cukier puder :)
Fajny pomysł - gratulacje.
Przy pierwszym oglądzie naszła mnie ochota by przerobić cukrową ścieżkę na znak dolara ;)
arturborzecki
12-08-2008, 09:48
:) znak zapytania lub $ to jest tez myśl :) jak przyjdzie w końcu moja SB900 :) to zrobię jeszcze raz :)
Artur Jonik
12-08-2008, 11:40
Pewnie mysli: wciagnac czy sprzedac?
to wynalazek do ucierania... maku :lol:
pewnie za duze grudy byly hehehe :P
cetoslava
12-08-2008, 22:43
pewnie za duze grudy byly hehehe :PTu już karta kredytowa tudzież telefoniczna nie pomoże :P
Heheheh sami specjaliści ;) :mrgreen:
saer, jesteś fanem Plastikmana?
saer, jesteś fanem Plastikmana?
kiedy 10 lat temu uslyszalem plyte "consumed" - do dzisiaj nieznalalzem niczego bardziej gleboko wgryzajacego sie w najdalsze zakamarki mojej glowy ;]