Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Polskie drogi - [Nemeth]
Witam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img527.imageshack.us/img527/780/dsc3834ms4.jpg)
źródło (http://img253.imageshack.us/img253/3713/dsc3836fm2.jpg)
pozdr.
autograf
10-08-2008, 02:24
Spodziewałem się kochanych autostrad, dróg szybkiego ruchu, czy też lokalnych. A właściwie ich stanu.
U Ciebie są ścieżki. Nietrafiony tytuł.
Wracając do prezentowanych zdjęć - dwójka lepsza, bo bardziej kontrastowa. Nie doszukuj się ironii.
lazaruss
10-08-2008, 02:40
Niestety pierwsze Twoje "leśne" z (prawdopodobnie) tej serii zobaczyłem w wątku "U wrót Lothlorien". Te na jej tle wypadają bardzo blado. Właściwie nie wiem czy to IR, czy taka obróbka, ale to nie istotne. Ta ścieżka nie zaprowadzi mnie do zadnej magicznej krainy, nie pokaże nowych przestrzeni ani nie skrywa żadnych tajemnic. Pokazuje jedynie mocne światło nad głową po lewej stronie, jak często się to zdarza idąc przez las o poranku w kierunku północy. Ale to moje tylko zdanie.
Niestety pierwsze Twoje "leśne" z (prawdopodobnie) tej serii zobaczyłem w wątku "U wrót Lothlorien". (...)
Nie, nie... na razie o jakiejkolwiek serii nie ma mowy (chyba, że serii wpadek;) ). Póki co są to wprawki.
Spodziewałem się kochanych autostrad, dróg szybkiego ruchu, czy też lokalnych. A właściwie ich stanu.
U Ciebie są ścieżki. Nietrafiony tytuł.
(...)
No widać dawno w lesie nie byłeś jeśli to ma być ścieżka ;) Ale będę poważny.
Droga jak droga - trakt gdzieś prowadzący. Drogi mogą mieć wiele postaci. Zatem odebrałeś zbyt dosłownie tytuł.
Przyjmuję, że fakt, iż ta brukowana "ścieżka" odznaczona jest na mapach jako droga leśna nie ma tutaj znaczenia.
;)
borregaard
10-08-2008, 11:56
Zimowo tak wyszło.Ciekawie może i jest,ale ja nie przepadam za zimą i szarobiałością...:-D
Różnych rzeczy treba próbować,bo inaczej się stoi w miejscu...
Pzdr
Andrzej
Zimowo tak wyszło.Ciekawie może i jest,ale ja nie przepadam za zimą i szarobiałością...:-D
Różnych rzeczy treba próbować,bo inaczej się stoi w miejscu...
Pzdr
Andrzej
Toć chyba widać, że próbuję :mrgreen:
borregaard
10-08-2008, 12:07
Toć chyba widać, że próbuję :mrgreen:
Widać,widać ...:mrgreen:,ale to b.dobrze,że szukasz..:-D
Pzdr
Andrzej
Widać,widać ...:mrgreen:,ale to b.dobrze,że szukasz..:-D
Pzdr
Andrzej
Nie chodzi o to żeby króliczka złapać tylko żeby go gonić :P
mi bardziej podoba się 1, drzewa są na niej tak jakby przerysowane, monumentalne...
Na dwójce zbliżyłeś się do króliczka.;)
Grzegorka
10-08-2008, 13:51
mi bardziej podoba się 1, drzewa są na niej tak jakby przerysowane, monumentalne...
To samo powiedziałam o innym zdjęciu Maćka z tego dnia, którego nie pokazał na forum. Tu też jest wrażenie, że drzewa są do samego nieba. ;)
Mi bardziej podoba się dwójka, jej proporcje, kompozycja...
Nostromo
10-08-2008, 14:40
Wlaściwie takich fotek nikt nam nie zaproponował. Nie muszą się wszystkim podobać. Powiedzmy że to pewnego rodzaju nowość. I bardzo dobrze, niech coś się dzieje na tym "najlepszym z najlepszych forum".
Zgadzam sie że króliczka trzeba gonić. I nie istotne czy sie go złapie, czy nie. Istotne że się szuka czegos nowego. Czas nam pokaże co z tego wyjdzie. Pozdrawiam
To samo powiedziałam o innym zdjęciu Maćka z tego dnia, którego nie pokazał na forum.
może jeszcze dołoży...:wink:
diZaster
10-08-2008, 16:53
na upartego - i to nawet nie takiego bardzo upartego - przy dobrym swietle mozna wyciagnac takie zdjecia z rawa bez IRa.
na upartego - i to nawet nie takiego bardzo upartego - przy dobrym swietle mozna wyciagnac takie zdjecia z rawa bez IRa.
Nie można.
Cały dowcip polega na tym, że zdjęcie zrobione zostało ok. 18. W lesie. Z burzowymi chmurami nad głową.
A tu ISO 200 z ręki czasy po 1/40, 1/30.
A z rawa nie wyciągniesz nawet przy dobrym świetle. Problemem będzie konwersja do b/w. Próbowałem nie raz konwersji a'la IR. Efekty były średnie. Bardzo średnie.
Nie ta jakość szczegółów, przejścia tonalne... wykrzacza to się mówiąc kolokwialnie.
diZaster
10-08-2008, 18:39
"przy dobrym swietle mozna wyciagnac takie zdjecia z rawa bez IRa"
mozna mozna, zaprawde powiadam Ci, w acrze z rawa nie jest ciezko przy BW osiagnac takie cos.
kolorowe ir, owszem nie bedzie takie i nie wiem ile trzebaby bylo sie gimnastykowac, zeby zblizyc sie do efektu, ale w bw da sie troche oszukiwac.
"przy dobrym swietle mozna wyciagnac takie zdjecia z rawa bez IRa"
mozna mozna, zaprawde powiadam Ci, w acrze z rawa nie jest ciezko przy BW osiagnac takie cos.
kolorowe ir, owszem nie bedzie takie i nie wiem ile trzebaby bylo sie gimnastykowac, zeby zblizyc sie do efektu, ale w bw da sie troche oszukiwac.
Trochę.
I będzie to widać. ;)
źródło (http://img509.imageshack.us/img509/5379/dsc3833ax3.jpg)
pozdr.
autograf
12-08-2008, 02:00
Ale będę poważny.
Kpisz sobie ze mnie?
Zatem odebrałeś zbyt dosłownie tytuł.
Nie. To nadawca jest odpowiedzialny za prawidłowość przekazu. Zatem to autor nie potrafi stworzyć kanału.
Przyjmuję, że fakt, iż ta brukowana "ścieżka" odznaczona jest na mapach jako droga leśna nie ma tutaj znaczenia.
;)
Nie "odznaczona" tylko oznaczona.
Kpisz sobie ze mnie?
Jakżebym śmiał, mój Panie :mrgreen:
Nie. To nadawca jest odpowiedzialny za prawidłowość przekazu. Zatem to autor nie potrafi stworzyć kanału.
Dla innych kanał jakoś był drożny :mrgreen:
Nie "odznaczona" tylko oznaczona.
Słusznie! Dziękuję! Oznaczam Cię medalem honorowego polonisty! :mrgreen:
autograf
12-08-2008, 11:11
Ścieżki na mapach są oznaczone. Bądź tak łaskaw i medalem odznacz siebie m.in. za
Jakżebym
:mrgreen:
Ścieżki na mapach są oznaczone. Bądź tak łaskaw i medalem odznacz siebie m.in. za
Jakżebym
Wiesz autograf - chciałeś błysnąć ale "polska język trudna język" i Ci nie wyszło :twisted:
Niniejszym odznaczam się ! (http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=jak%BFebym)
agawytka
12-08-2008, 11:49
2.
i znowu drzwi Szafy stoja otworem :)
super!
autograf
12-08-2008, 11:50
Wiesz autograf - chciałeś błysnąć ale Ci nie wyszło :twisted:
Wyszło. Właśnie się odznaczyłeś :mrgreen: Tylko nie wiem czy słusznie.
A gwoli ścisłości czy naprawdę o to Ci chodziło? (http://www.google.pl/search?q=mapa+topograficzna+odznaczenia+dr%C3%B3g&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a)
Zrobiłem literówkę i się tego nie wypieram. Nawet się z tego śmieję :)
Jakżebym nie miał przyznać Ci racji, iż popełniłem omyłkę. Azaliż wypada się wypierać? Wszakże to nie przystoi! :mrgreen:
Czyżbyś nie znał słówka - jakżebym - że się z tego tak śmiałeś ?
autograf
12-08-2008, 12:16
Toż to było bardzo proste (dziecinnie proste), już wyjaśniam:
Czyżbyś nie znał słówka - jakżebym - że się z tego tak śmiałeś ?
Nigdzie tego nie napisałem. Ba! Pisząc to:
Jakżebym
umyślnie zastosowałem taki zabieg, co by raz jeszcze wrócić do tego kanału ;)
Ty źle odczytałeś czy ja źle przekazałem? Odbiorca, nadawca - pamiętasz? ;)
Następnie chciałeś mnie oznaczyć:
Oznaczam Cię medalem honorowego polonisty! :mrgreen:
Zrobiłem literówkę i się tego nie wypieram. Jakżebym nie miał przyznać Ci racji, iż popełniłem omyłkę.
Jednak szybko zmieniłeś zdanie (słusznie) i oznaczyłeś siebie :mrgreen:
Niniejszym odznaczam się !
autograf
Dzięki za poprawę humoru.
Trolle zawsze mi poprawiają nastrój :mrgreen:
Zdaje się, że odbiorca ma zaczopowane kanały :D
EDIT specjalnie dla autografa - zgodnie z Twoim pierwszym postem to ja jestem nadawcą ;)
Ps
To jak jest z tym "jakżebym"? Jest czy nie? Czemu miałem się odznaczyć medalem, m.in. za "jakżebym" ?? :mrgreen:
Grzegorka
12-08-2008, 12:31
Czytam i czytam... chyba ze 3 razy przeczytałam przedostatni post i nie mam pojęcia o sso chossi. Przekaz absolutnie nieczytelny, w przeciwieństwie do tytułu, bo najmniejsza ścieżynka w lesie, choćby najbardziej zarośnięta jest drogą, a znajdując się na terenie naszego pięknego kraju staje się polską drogą. A że komuś polskie drogi kojarzą się tylko i wyłącznie z dziurawymi asfaltówkami... Ja osobiście wolę kojarzyć z leśnymi duktami. :)
Piotr_ek
12-08-2008, 12:37
:)
Maciek zmień szybko tytuł na "lesina asfaltufka" :)
:)
Maciek zmień szybko tytuł na "lesina asfaltufka" :)
Piotrku!
A co z kanałem?! Przebóg! Co z KANAŁEM !! :mrgreen:
autograf
12-08-2008, 12:44
Dzięki za poprawę humoru.
Nie ma sprawy. Cała przyjemność po mojej stronie.
Trolle zawsze mi poprawiają nastrój :mrgreen:
Nie troluję, tylko próbuję Ci uświadomić, że nie każdy ma takie zdanie jak Ty. Nie wszyscy będą się z nim zgadzać. Zresztą, całe szczęście.
Więc nie podważaj go, tylko uszanuj.
Ja osobiście wolę kojarzyć z leśnymi duktami. :)
No i super ;) Ja mogę mieć inne skojarzenia? Mam nadzieję, że tak.
Grzegorka
12-08-2008, 12:50
(...)No i super ;) Ja mogę mieć inne skojarzenia? Mam nadzieję, że tak.
To Ty czepiasz się słówek. Ja tylko powiedziałam, że to na zdjęciu to też droga. Czy przed erą autostrad nie istniało na świecie pojęcie "droga"? Tytuł jest poprawny.
(...)Nie troluję, tylko próbuję Ci uświadomić, że nie każdy ma takie zdanie jak Ty. Nie wszyscy będą się z nim zgadzać. Zresztą, całe szczęście.
Więc nie podważaj go, tylko uszanuj.
(...)
A cóż skłoniło Cię do tak śmiałej tezy, iż wymagam uświadomienia, "że nie każdy ma takie zdanie jak" ja?
Kolejny wątek w którym masz wyssane z palca uwagi ad personam i coś mi imputujesz.
Mnie to bawi ale ... szanuje Twoje zdanie i wolę prowadzenia takich działań.
EDIT
Apeluję do moderatorów o nie czyszczenie tego tematu :)
autograf
12-08-2008, 12:56
Tytuł jest poprawny.
Ok. Skoro tak uważasz - to nie podważam Twojego zdania.
To Ty czepiasz się słówek. Ja tylko powiedziałam, że to na zdjęciu to też droga. Czy przed erą autostrad nie istniało na świecie pojęcie "droga"? Tytuł jest poprawny.
Sądzisz, że dreptanie za Kolegą Nemethem, którego, nawiasem mówiąc, bardzo sobie cenię, jest konieczne?
Myślę, że doskonale daje sobie sam rade w dyskusjach i nie potrzebuje klaki.;)
Hmmm... zdjęcie nr 1 podoba mi się :-D
T_P_
Sądzisz, że dreptanie za Kolegą Nemethem, którego, nawiasem mówiąc, bardzo sobie cenię, jest konieczne?
Hmmmm :evil:
Rozumiem, że teraz każdy kto wyrazi swoje zdanie, które akurat ma to do siebie, że jest mniej więcej zbieżne z moim - będzie można określić mianem klaki?
A może uważasz, że Agnieszka jest moim klakierem?
Pomijam fakt, że tego rodzaju uwagi jeżeli w ogóle musiały być sformułowane to nadają się na PW.
Jestem zagorzałym wrogiem wszelkich TWA a sugestia jakoby osoba którą znam osobiście od lat i z którą łączy mnie rzeczywista przyjaźń określana była moim klakierem jest dla mnie obelżywa.
A może uważasz, że Agnieszka jest moim klakierem?
Bo tak to widzę, niestety, gdyż ilekroć ktoś krytycznie wypowie się o prezentowanych przez Ciebie obrazach, Agnieszka w dość widoczny i jak na mój gust, mało obiektywny sposób, odpiera za Ciebie, te wyimaginowane ataki.;)
Reaguje w sposób nieproporcjonalny do "zagrożenia".
Wygląda więc na to, że to "Zabójcza broń".:D
Nie ma powodu do obrażania się, ja to mówię dlatego, że z zewnątrz to tak właśnie widać.
Bo tak to widzę, niestety, gdyż ilekroć ktoś krytycznie wypowie się o prezentowanych przez Ciebie obrazach, Agnieszka w dość widoczny i jak na mój gust, mało obiektywny sposób, odpiera za Ciebie, te wyimaginowane ataki.;)
Reaguje w sposób nieproporcjonalny do "zagrożenia".
Wygląda więc na to, że to "Zabójcza broń".:D
Nie ma powodu do obrażania się, ja to mówię dlatego, że z zewnątrz to tak właśnie widać.
Ilekroć? Dokładnie, szczegóły poproszę - moje wątki zdjęciowe są widoczne w wyszukiwarce.
Nie dość, że mnie obrażasz używając określenia "klaka", obrażasz Agnieszkę, to jeszcze kłamiesz. :evil:
Fakt ile prac nie upubliczniłem na forum na skutek miażdżącej krytyki Grzegorki nic Ci nie wiadomo więc ... zamilcz.
Ilekroć? Dokładnie, szczegóły poproszę - moje wątki zdjęciowe są widoczne w wyszukiwarce.
Nie dość, że mnie obrażasz używając określenia "klaka", obrażasz Agnieszkę, to jeszcze kłamiesz. :evil:
Fakt ile prac nie upubliczniłem na forum na skutek miażdżącej krytyki Grzegorki nic Ci nie wiadomo więc ... zamilcz.
Milczę więc i rewiduję moje spojrzenie na Ciebie i Twój trudny charakter.
Nie miałem zamiaru nikogo obrażać, sygnalizowałem jedynie problem, bo moim zdaniem jest.
Niemniej skoro tak, to w Twoich wątkach, więcej wypowiadać się nie będę.
Grzegorka
12-08-2008, 18:43
To, że Ty ADAMIE1 (podobnie jak pewien "były" forumowicz i każdy wie o kim mówię) masz zwyczaj prać swoje brudy publicznie nie znaczy, że każdy musi to robić. Jeśli mam coś do zarzucenia Nemethowi to mu to mówię - PRYWATNIE (znasz takie słowo? Czy tylko publicznie potrafisz obrażać?). A nie wywlekam tego na forum publiczne. Od moich zwyczajów bądź łaskaw się trzymać z daleka, bo Twoje również mi się nie podobają, a jeśli nie dotyczą mnie bezpośrednio (typu zwracanie się do mnie per "kochana") to omijam je szerokim łukiem. A chyba mam prawo podobnie jak Ty odpisywać innym forumowiczom w takich wątkach w jakich mi się żywnie podoba. I na jakie chcę tematy. Rozśmieszyła mnie dyskusja na temat słowa "droga" i możliwości jej używania. Miałam ochotę odpisać po pierwszym poście autografa, ale się powstrzymałam. Widocznie nie warto. Trzeba się wtrącać od razu - tak jak Ty masz to w zwyczaju... Tyle ode mnie.
To, że Ty ADAMIE1 (podobnie jak pewien "były" forumowicz i każdy wie o kim mówię) masz zwyczaj prać swoje brudy publicznie nie znaczy, że każdy musi to robić. Jeśli mam coś do zarzucenia Nemethowi to mu to mówię - PRYWATNIE (znasz takie słowo? Czy tylko publicznie potrafisz obrażać?). A nie wywlekam tego na forum publiczne. Od moich zwyczajów bądź łaskaw się trzymać z daleka, bo Twoje również mi się nie podobają, a jeśli nie dotyczą mnie bezpośrednio (typu zwracanie się do mnie per "kochana") to omijam je szerokim łukiem. A chyba mam prawo podobnie jak Ty odpisywać innym forumowiczom w takich wątkach w jakich mi się żywnie podoba. I na jakie chcę tematy. Rozśmieszyła mnie dyskusja na temat słowa "droga" i możliwości jej używania. Miałam ochotę odpisać po pierwszym poście autografa, ale się powstrzymałam. Widocznie nie warto. Trzeba się wtrącać od razu - tak jak Ty masz to w zwyczaju... Tyle ode mnie.
Ten, jak mówisz "drugi", powraca, więc jemu to też powiedz, a jeśli ja, czy "ten drugi", Ci przeszkadzamy, to wpisz nas na listę ignorowanych i po kłopocie.
Nie będziesz zmuszona czytać tych bredni.:D
Żegnam, mam nadzieję skutecznie.;)
(...)
Niemniej skoro tak, to w Twoich wątkach, więcej wypowiadać się nie będę.
david555 także złożył mi utrzymane w podobnym tonie zapewnienie. Nie dotrzymał go.
Dla innych, dla których david555 to ADAM1, takie zapewnienie składane kolejny raz - wyglądać musi co najmniej groteskowo.
EDIT:
Ten, jak mówisz "drugi", powraca, więc jemu to też powiedz, a jeśli ja, czy "ten drugi", Ci przeszkadzamy, to wpisz nas na listę ignorowanych i po kłopocie.
No długo czekać nie musiałem.... całe koszmarnie długich 9 minut...
No długo czekać nie musiałem.... całe koszmarnie długich 9 minut...
Baw się zatem sam, kolego, no przepraszam nie sam.:D
Grzegorka
12-08-2008, 18:57
To co będę robiła ze swoim profilem pozostaw już mi...
Bredni? Publiczne obrażanie i poniżanie nazywasz bredniami? Gratuluje wychowania!
Ja również żegnam...
lekterus
12-08-2008, 18:59
Ten wątek ma więcej dramatycznych zwrotów akcji, aniżeli "Moda na sukces" ... :D
Ten wątek ma więcej dramatycznych zwrotów akcji, aniżeli "Moda na sukces" ... :D
Strach myśleć co będzie jak dorzucę w przerwie na reklamy czwarte zdjęcie ... ;)
Strach myśleć co będzie jak dorzucę w przerwie na reklamy czwarte zdjęcie ... ;)
Być może ktoś zajdzie w ciążę :p
źródło (http://img380.imageshack.us/img380/9701/dsc3976uo3.jpg)
Ps
Ciąży na dzień dzisiejszy nie stwierdza się ;)
Piotr_ek
13-08-2008, 02:04
Jednym słowem mówiąc - dobrze patrzysz...
źródło (http://img142.imageshack.us/img142/7615/dsc3974uf1.jpg)
Grzegorka
13-08-2008, 15:10
Aż się boję powiedzieć, że mi się podoba :p Co ja zrobię że te co mi się mniej podobają to ich tu nie pokazujesz? :p
Jedziemy dalej...
źródło (http://img93.imageshack.us/img93/1818/dsc4043bwss3.jpg)
Ja to chyba potrzebuję nieskomplikowanych kadrów, prostych w przekazie. Takich jak na 6. Dziękuję.
5, 6- ładnie jest...
T_P_
6 - mnie rowniez sie podoba
źródło (http://img183.imageshack.us/img183/2175/dsc4029jr2.jpg)
pozdr.
Pozwalam sobie zauważyć, że szóstka leci w lewo. Siódemka zresztą też.
Pozwolę sobie zadać pytanie - po czym to wnosisz?
Polsar74
17-08-2008, 20:14
to drzewa są "gibnięte" w lewo
Nemeth - na przyszłość masz nauczkę : rób zdjecia dróg z drzewami najpierw z jednego końca a potem z drugiego.
Będzie łatwiej - jak sie jednemu nie spodoba że "leci w lewo" to ty mu tym co "leci w prawo" i na "obarot"
Pytanie było, jak mniemam, do mnie, pozwolę więc sobie odpowiedzieć: na szóstce drzewa po obu stronach drogi są pochylone w lewo, co sugeruje krzywy kadr. Na siódemce horyzont wyraźnie chyli się w lewo, co sugeruje j. w.
Pytanie było, jak mniemam, do mnie, pozwolę więc sobie odpowiedzieć: na szóstce drzewa po obu stronach drogi są pochylone w lewo, co sugeruje krzywy kadr. Na siódemce horyzont wyraźnie chyli się w lewo, co sugeruje j. w.
Nie będę się spierać :)
Ja też czasami się mylę ...
Ale co ja poradzę, że droga prosta była :D
Ghost Dog
17-08-2008, 23:46
Jak słyszę teksty o walących się drzewach i krzywych horyzontach to mnie krew zalewa. Wiecie co? idźcie Wy i poprostujcie wszystkie ścieżki, drzewa, ściany, budynki. Tak nieraz to wydaje mi się, że to jakieś forum rysunku technicznego albo geometrii wykreślnej. Dla mnie foty są ok, ciekawe w odbiorze, a to, że drzewa mają pochyły mam głęboko gdzieś. Taka perspektywa i wszystko. I chcę jeszcze dodać, że klakierem nemethowym nie jestem. Pozdrawiam :)
Grzegorka
17-08-2008, 23:52
(...)I chcę jeszcze dodać, że klakierem nemethowym nie jestem. (...)
buuu... a już myślałam, że dołączysz do mnie bo mnie już dłonie od klaskania bolą :p:p:p:mrgreen:
Jak słyszę teksty o walących się drzewach i krzywych horyzontach to mnie krew zalewa. Wiecie co? idźcie Wy i poprostujcie wszystkie ścieżki, drzewa, ściany, budynki. Tak nieraz to wydaje mi się, że to jakieś forum rysunku technicznego albo geometrii wykreślnej. Dla mnie foty są ok, ciekawe w odbiorze, a to, że drzewa mają pochyły mam głęboko gdzieś. Taka perspektywa i wszystko. I chcę jeszcze dodać, że klakierem nemethowym nie jestem. Pozdrawiam :)
Nie rozumiem po co te nerwy.
Po pierwsze: krzywy horyzont jest błędem technicznym (poza przypadkami, kiedy jest to zamierzone), tak jak błędem technicznym jest nieprawidłowa ekspozycja, zły balans bieli czy inne takie.
Po drugie: Autor zdjęć sam niejednokrotnie zwracał innym uwagę na ten błąd, sądzę więc, że nie ma niczego niewłaściwego we wskazaniu na to uchybienie w Jego pracach.
Horyzont na lądzie nie jest dobrą bazą do ustalania poziomu, a drzewa tym bardziej. Można się kierować ogólnym wrażeniem, ale nie zawsze jest to zgodne z rzeczywistością. Nie bardzo więc można tu się biczować za (nie)poziomość linii styku nieba z ziemią.
Wpierw tytuł był nie taki... później klaka... teraz, że krzywo...
To może ja dodam jeszcze parę zdjęć i pójdę po popcorn? :D
Te lipy mają po 400 lat... nie wymagajmy od nich by sterczały w niebo pod kątem 90 stopni od wirtualnego horyzontu ;)
Ghost Dog
18-08-2008, 22:24
hmm.... 400 lat powiadasz, widać nie wszyscy wiedzą, że z wiekiem wszystko się pochyla... :wink:
autograf
18-08-2008, 22:47
Dołóż, dołóż! Dołóż kolejne :twisted:
Dołóż, dołóż! Dołóż kolejne :twisted:
A co mi tam... ;)
źródło (http://img98.imageshack.us/img98/4799/dsc4032ek3.jpg)
to teraz wypada powiedzieć, że niebo za niebieskie:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a tak poważnie - cała seria bardzo udana, podobają mi się bardzo:)
motylanoga
25-08-2008, 15:32
ostatnie - boskie!
Póki co szóstka rządzi!
edit: głównie dlatego, że jest perfekcyjnie naświetlona i świetnie "spostprocesowana".
Grzegorka
25-08-2008, 15:41
Dawaj dalej :p
<| MICHAŁ |>
25-08-2008, 16:03
8 i 6
w tej kolejnosci
chociaz czy ja wiem..... moze odwrotnie.
chyba najsprawiedliwiej by bylo tak razem, bo obydwa sa bardzo dobre
PS
nie jednak szostka. w osemce IR zagral, ale kadrowo nic specjalnego...
tak zdecydowanie szostka!
Może powiem inaczej niż wszyscy - najmniej podoba mi się 8. Reszta jest dobra i bardzo dobra :) Trzeba przyznać, że w temacie IR niepodzielnie rządzisz na tym forum :)
Bardzo fajna seria. 6 jest kapitalna! Pierwsze dwa miłe w odbiorze. Widzę, że filterek dobrze służy :)
Naprawde ładne, widziałbym takie cos na ścianie u siebie.