PDA

Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Niedościgniony wzór kobitek...

Burkinafaso
09-08-2008, 16:26
...jeśli chodzi o obwód talii - rzecz jasna - nie o owłosienie na plecach :mrgreen:.

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/08/osa3-1.jpg
źródło (http://www.fibrochem.lublin.pl/osa3.jpg)

PS. Nie jestem męskim szowinistą.
PS2. (PlayStation2?) Wiem, że tył mocno świeci, ale w tym przypadku jest to merytorycznie uzasadnione :wink:.
Pozdrawiam,

Nikuś
09-08-2008, 16:53
no właśnie to owłasienie jest najefektowniejsze.. ale bez perwersji ;) mam wrażenie, że oska je Ci miód z łyzeczki.. hehe

Jesli się czegos czepiać, to mam wrażenie, że minimalnie GO zeszła z oczka ale to "pryszcz"... ważne są czyny odważne, a ten zwierz groźnym potrafi być ;)

pozdrawiam

arturborzecki
10-08-2008, 01:07
chciałem napisać co ona robi... ale zaraz będzie, że sie kojarzy.. :P faktycznie ostrość troszkę uciekła z oczka, ale w końcu chodzi tu o to owłosienie yyy tzn talie... :) fajna fotka!

borregaard
10-08-2008, 11:42
Oko mętne,więc daje w szyję....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej

Nikuś
10-08-2008, 12:48
Oko mętne,więc daje w szyję....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej

Miód pitny trójniak? Tylko się domyslać moge.. ;)

pozdrawiam

NBA
10-08-2008, 12:52
:)

Burkinafaso
11-08-2008, 10:24
Echh Nikuś, Ty to masz oko ;-). Faktycznie osa pochłonięta była pałaszowaniem miodu nieopatrznie pozostawionego na łyżeczce ... aczkolwiek nie był on uprzednio rozcieńczany, fermentowany i dojrzewany, więc teoria z trójniakiem się nie obroni.

Cyt. "Oko mętne,więc daje w szyję...."
Nie, nie, ona nie - to raczej tego po drugiej stronie lustra się tyczy :-D (jak w "Alicji w krainie czarów" :-D).

Kurczę, do miodu pitnego przymierzam się już któryś rok z rzędu i jakoś nie mogę się zebrać. Lenistwo... Ale winko jak najbardziej już bulbuluje :-D.

arachiusz
24-08-2008, 00:07
aż mu sie włoski zajeżyly

Tofifik
24-08-2008, 00:16
a ja myśle ze to zdjęcie to grafika z forum 3ds :P. Nie, żartuje bardzo fajna go mimo ze nie na całości. Super sprawa o przysłone można spytac?

lazaruss
24-08-2008, 02:29
...jeśli chodzi o obwód talii - rzecz jasna - nie o owłosienie na plecach :mrgreen:.

Ale takie dwie kępki pod łopatkami mogłyby znaleźć zastosowanie w naszym świecie :)
Fota fajna.