PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Marta (x3)

zieciu
04-08-2008, 00:03
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Witam,

Dzis ustrzelone na zamku w Ciechanowie

i jedno po drodze

zieciu
04-08-2008, 08:27
Dopiero teraz widze niedorobke przy obrobce na niebie :). Kadry srednio przemyslane gdyz zdjecia na wpol przypadkowe.

andrzej_laskowski
04-08-2008, 10:12
Trzecie ma ładne...tło.

NBA
04-08-2008, 22:47
Cza jeszcze popracowac... mz

Sl@wcio
06-08-2008, 20:24
Na ostatnim fajna sceneria.

Miden
06-08-2008, 20:27
na 3 zdjęciu miałeś genialną scenerie. Mam nadzieje że dobrze ją wykorzystałeś. (nawet niekoniecznie w portrecie, myśle o krajobrazie). Bo tutaj portret wygląda kiepsko, dodatkowo popsułeś niebo + na nim (troszke powyzej horyzontu) - jest jakaś dziwna krzywa linia. Co to jest?

Duca
06-08-2008, 20:31
1 mz najlepsza ;)

czego to dla dobrego zdjęcia się nie robi...

amirez
06-08-2008, 21:08
Na 3 warto wystemplować "dziwną linię".
Miden - ta "dziwna linia" to chyba przewody linii wysokiego napięcia;) Słupy poszły tylko poza kadr.

zieciu
06-08-2008, 21:23
na 3 zdjęciu miałeś genialną scenerie. Mam nadzieje że dobrze ją wykorzystałeś. (nawet niekoniecznie w portrecie, myśle o krajobrazie). Bo tutaj portret wygląda kiepsko, dodatkowo popsułeś niebo + na nim (troszke powyzej horyzontu) - jest jakaś dziwna krzywa linia. Co to jest?

Niestety zatrzymaliśmy się tylko na chwilę i nie było czasu na przemyślane kadry, chodź zapewne wrócimy w tamto miejsce o ile snopków nie wywiozą :). Ta linia to niestety linia wysokiego napięcia i wiedziałem że ktoś ją wypatrzy :) niestety ciężko tam o foto bez tych linii gdyż biegną we wszystkich kierunkach, pozostaje tylko obróbka.

Kraftsman
07-08-2008, 18:40
Niestety zatrzymaliśmy się tylko na chwilę i nie było czasu na przemyślane kadry (...)

Po co publikować "nieprzemyślane kadry"? Jedyne co można w tej sytuacji doradzić to: przemyśl kadry i spróbuj jeszcze raz.

zieciu
08-08-2008, 20:46
Po co publikować "nieprzemyślane kadry"? Jedyne co można w tej sytuacji doradzić to: przemyśl kadry i spróbuj jeszcze raz.

Po to że początkujący muszą jakoś wystartować i wydaje mi się że są dużo bardziej ciekawi opinii niż Ci co już potrafią więcej i znają swój styl. Dla nas każda opinia to dużoo.. Nie chodziło mi w tych fotkach o przesłania, bardziej o obróbkę, jeśli się nauczę tego będę kombinował nad ciekawymi kadrami :)