Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Lśnienie.
Witam wszystkich po długiej przerwie, na dobry nowy początek ;) jedna fotka:
Shining
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Orkaniusz
03-08-2008, 07:09
Bardzo fajny kadr. Piękna pani. Fajny pomysł i opis zdjęcia dokładnie oddaje klimat i temat. Trochę tylko dla mnie za ciemno - nie widać dobrze oczu. I chyba troszeczkę mi przeszkadza sprzączka na pasku (chyba od plecaka). Ale generalnie - fajne.
andrzej_laskowski
03-08-2008, 09:22
Faktycznie ładnie wyszło.
Ciekawy pomysł, podoba się.
Kapitalne, pięknie "wyczuty" kadr Gratuluję
Dziękuję wszystkim za opinie, nie spodziewałem się:). Pokazałem je w kilku miejscach i... wszędzie to samo ;) znaczy się podoba. Być może twarz jest lekko niedoświetlona ale moim zdaniem właśnie to dodaje klimatu.
Mi też się podoba:)
skąd takie światło?
Światło w tle to światło słoneczne przbijające przez wodę za szybą (plastikiem ? ). Dlatego od góry ponieważ zdjęcie było robione w tunelu pod fokarium.
Przychylam się do poglądu, że to ciekawe ujęcie, ale ta rama, to zbyt niestety za duża jest.
piekna fota podoba mi sie kadr kompozycja i to wiatleko za plastikiem :)
zkrzysztof
04-08-2008, 19:36
świetne zdjęcie
Jakieś takie rockowe... Kasia N. sprzed lat... Brawo
Kraftsman
04-08-2008, 23:41
proste i ładne. zatrzymuje oko.
Kasia N. sprzed lat...
Pani na zdjęciu ma na imię Kasia, więc blisko... ;)
Miło mi, że się podoba, jeszcze raz dziękuję.
Marek Urbanowski
06-08-2008, 21:49
ciekawie kadrowane:) podoba mi się bardzo...
Naprawdę super zdjęcie... bardzo mi się podoba:)
Może masz jeszcze jakieś podobne?
pozdrawiam
Z tamtego "planu" mam jeszcze kilka ale wydaje mi się, że tylko na tym wszystko zagrało tak jak powinno. Jeszcze przejrzę i może coś się zakwalifikuje ;)
krzycho_75
08-08-2008, 21:34
Dla mnie bomba.
Piękne zdjęcie.
Czuję pewien niedosyt, ale tylko dlatego, że chciałoby się więcej takich klimatów.
Świetne!
Jak już mówiłem, zdjęcie jest świetne. Światło powala na kolana.