Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Żona
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Artur Jonik
03-08-2008, 02:16
Ladnaba zona, tylko lewa strona za baaaardzo przeswietlona
nonnatus
03-08-2008, 02:48
ładna żona, tylko lewa strona za baaaardzo prześwietona
:)
bardzo ładna nawet :)
oprócz przepaleń przeszkadza jeszcze to coś na dekoldzie...
i rurka w tle... :)
Fakt, z prawej zdecydowanie ładniejsza :)
A moim zdaniem lekki przepał po lewej dodaje zdjęciu klimatu i wykorzystuje zastane światło jako lekki naturalny blur i dlatego mi się podoba... Rurki w tle wcześniej nie zauważyłem, teraz jak już wiem, że jest ;) faktycznie trochę przeszkadza.
Orkaniusz
03-08-2008, 07:06
A nie jest przypadkiem trochę za blisko? Przy 50mm i twarzy wypełniającej prawie cały kadr już się troszeczkę zniekształca... I dodatkowo taki śmieszny efekt powstał, że oczy przez oświetlenie boczne mają bardzo różną jasność - i jedno jest czarne a drugie szare...
Kurde.. jakby nie Wy tobym tego nie zauważył!! Dzięki!
Kraftsman
08-08-2008, 00:14
Kurde.. jakby nie Wy tobym tego nie zauważył!! Dzięki!
toś się chłopaku zapatrzył... w oczy pewnie. ale od czego się ma kolegów z forum :mrgreen:
A moim zdaniem lekki przepał po lewej...
to nie jest lekki przepał:-)
Śliczna żona i bardzo fajny klimacik zdjęcia :mrgreen: bonnum może lepiej nie pokazuj żonie tych opinii ;)
to nie jest lekki przepał:-)
Doobra: nie lekki przepał ;) . Mimo wszystko podtrzymuję swoje dotychczasowe zdanie. Dlaczego wszyscy z uporem maniaka twierdzą, że przepał jest bee i jak jest to strasznie źlee... ? Moim zdaniem czasem pasuje i wcale nic nie ujmuje zdjęciu a wręcz przeciwnie i tak właśnie jest w przypadku tego zdjęcia.
:) Mnie też ten przepał się podoba, pewnie dlatego że był widoczny "gołym okiem" podczas strzelania..
Natomiast teraz te oczy o których mówiliście mnie strasznie drażnią, i po co było pokazywać :P
Pozdrawiam
No oczy wyglądają... ciekawie ;)