Zobacz pełną wersję : [Latające Fortece Duxford 2008] przed kolejnym bombardowaniem
zanim obrobie/wrzuce zdjecia z Duxford...
taka mala zajawka na podsycenie apetytu :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imfoto.pl/hesja/lot.jpg)
Ja tam wiem że to będzie piękna seria:) Klimat foty jak z filmów wojennych...o maszynach nie wspomnę.
Ta fotka to jest tylko taka cisza przed burzą :)
Ta fotka to jest tylko taka cisza przed burzą :)
chooolera, a ja myslalem ze... ladna? :D
Ale klimat... WW2 jak nic.
chooolera, a ja myslalem ze... ladna? :D
Mówisz o tej Pink Lady? :twisted:
Ładna, ładna. Dawaj więcej. :-D
Łoho... jakim to szkiełkiem?
no tak.....a mowia ze podroze w czasie to fikcja :)
Super
nie mam prawa tu nic sugerowac autorowi poniewaz taka jego wizja byla (jest),ale zaslonilem sobie lewa strone tam z tym jasniejszym dachem .wiem ze nie wypada ale moze eeee.....no nie wazne nie smiem nic ten no ,o czym to ja mowilem ?
acha bardzo mi sie podoba :)
A co ty tam chcesz od tego dachu?? przecież tez były kiedyś dachy z nierdzewki ;)
A co ty tam chcesz od tego dachu?? przecież tez były kiedyś dachy z nierdzewki ;)
hehe.... nie o to mi chodzilo
Kiedyś była firanka w ILe 16, teraz dach z blachy falistej. Oj Hesja, nie dogodzisz! ;-)
Jak ja lubię B-17. Już nie mogę się doczekać...
Kiedyś była firanka w ILe 16, teraz dach z blachy falistej. Oj Hesja, nie dogodzisz! ;-)
ale nie ma mowy o krytyce wogole jakigos dachu w kadrze.
jest bo ma tam byc,albo musial tam byc :)
zdjecie jest moim zdaniem swietne z dachem ,czy bez ....
kurcze niepotrzebnie sie odzywalem :/
Noo bo Hesja mógłby sie przyłożyć i przerobić tą blache na strzeche lub gont drewniany jakis ;)
....
kurcze niepotrzebnie sie odzywalem :/
Wyluzuj ;-D
DonMaliniacco
31-07-2008, 10:18
Noo bo Hesja mógłby sie przyłożyć i przerobić tą blache na strzeche lub gont drewniany jakis ;)
Ja od razu o goncie pomyślałem :)
aaa tam :) zawsze mozna zrobic drzewo albo co
ale tez mozna przyjac ze tam bombosklad zacieniony jest w czsie upalu i tyle :)
Hesja, klimat kapitalny! Szacunek.