Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] łódeczki # [piotr_ek]
Piotr_ek
28-07-2008, 00:02
z dzisiejszego pleneru z kolega Calme
http://img187.imageshack.us/img187/694/dsc294645tonemappedgt0.jpg
Dziękuję
Mniam.
Nie dało się nie obcinać odbicia pierwszej łódki?
Piotr_ek
28-07-2008, 00:09
Nie dało się nie obcinać odbicia pierwszej łódki?
kurde - wiesz jak to jest, kapnąłem się dopiero w domu. Obrabiając ubolewałem nad cieniem...
kwadratt
28-07-2008, 00:35
Udany plener.
Katamaran przy mniejszej lodce nieco odstaje stylistycznie od pozostalej floty ;) (albo uszkodzony).
Cieniem bym sie nie przejmowal, lajba i tak zaraz z kadru wyplynie (szeroki kat).
autograf
28-07-2008, 02:11
Piotr_ek stajesz się (to komplement) nudny jak Nemeth. Znowu jest bardzo dobrze!
borregaard
28-07-2008, 07:34
Co tu płakać nad cieniem jak całość b.udana i jeszcze w kolorze...:-D
Pzdr
Andrzej
Piotr_ek stajesz się (to komplement) nudny jak Nemeth. Znowu jest bardzo dobrze!
Ale ja mam łódki morskie a te są śródlądowe. To zuuuupełnie inna specjalizacja ;)
Piotrek bardzo mi się podoba ta foteczka ,świetnie wyszedł Ci klimat ,kadr i kolorki dla mnie bdb.**** :-D
trochę szkoda tego odbicia, ale cóż... i tak jest wybornie :)
Piotr_ek
28-07-2008, 12:59
To zuuuupełnie inna specjalizacja
już niebawem a dokładnie licząc od dnia 15 sierpnia będę próbował swych sił w walce z morskim klimatem :)
już niebawem a dokładnie licząc od dnia 15 sierpnia będę próbował swych sił w walce z morskim klimatem :)
Powodzenia na "Nemethowym" podwórku ;) Zdjęcie udane.... przyznam, że gdyby nie Nemeth to bym nie zauważył obciętego odbicia ;)
Naklej sobie na body karteczkę z napisem "PROSTY HORYZONT". Ja z nad morza wróciłem i jestem przerażony, ile krzywusów narobiłem ;)
motylanoga
28-07-2008, 14:11
Piękne!
Ładnie tam u was na tej lubelszczyźnie.
Ja jako prawie góral szczerze zazdroszczę tych rozlewisk, łąk, zachodzików i wschodów, które dopiero na równinach mają tę moc.
Echh...
jak zwykle bardzo ładnie i świetna obróbka:)
ktoś zabrał Ci jedną gwiazdkę i nawet nie wspomniał za co - no cóż na forum nie trafia do odpowiednich osób zadna argumentacja aby zrobić z tym porzadek :-D
ktoś zabrał Ci jedną gwiazdkę i nawet nie wspomniał za co - no cóż na forum nie trafia do odpowiednich osób zadna argumentacja aby zrobić z tym porzadek :-D
Pal licho te gwiazdki, tak jak oceny na plfoto! :) Mają bowiem to do siebie, że są baaardzo subiektywne, a nierzadko służą niektórym do wyładowania złych emocji - zazdrości, zemsty etc. Niech komentarze świadczą o poziomie zdjęcia :)
Pal licho te gwiazdki, tak jak oceny na plfoto! :) Mają bowiem to do siebie, że są baaardzo subiektywne, a nierzadko służą niektórym do wyładowania złych emocji - zazdrości, zemsty etc. Niech komentarze świadczą o poziomie zdjęcia :)
też tak od dawna myślę i dobrze byłoby ażeby znikły całkowicie
Piotr_ek
28-07-2008, 22:37
też tak od dawna myślę i dobrze byłoby ażeby znikły całkowicie
Nie zależy mi na żadnych gwiazdkach. Czytam komentarze i nie odbieram ich jako złe emocje czy jakąkolwiek zazdrość. Jeżeli ktoś pisze, że coś mu się nie podoba, jeżeli coś jest nietechnicznie to patrze na zdjęcie i analizuje sprawę bo być może ten ktoś kto to napisał ma ode mnie większe doświadczenie a co za tym idzie stara się sumiennie ocenić moją pracę. Wiele się na tym forum nauczyłem właśnie od ludzi którzy piszą komentarze - a gwiazdka to gwiazdka świadczy o jakości zdjęcia o tym, że sie ono komuś podobało - sam fakt pojawienia się owej gwizdki cieszy i daje radość ale ja wolę sumiennie napisany komentarz.
Pal licho te gwiazdki, tak jak oceny na plfoto! Mają bowiem to do siebie, że są baaardzo subiektywne, a nierzadko służą niektórym do wyładowania złych emocji - zazdrości, zemsty etc. Niech komentarze świadczą o poziomie zdjęcia
są takie osoby i ja z nimi walczyć nie zamierzam - liczy się wkład artystyczny w Naszą galerię a nie dziecinne pyskówki.
Fajnie wyszlo :) u mnie za dlugi czas chyba jednak bo obydwie jakies poruszone wyszly
tomlebio
29-07-2008, 16:15
bardzo fajne
Kolorki bardzo ładne :-) Kompozycja też nie naganna :-)
P.S. A o tym, że ja na tym plenerze też byłem, to już z pamięci twej skromnej wyparowało ? he ? ;)
Rewelacyjny kadr,kolorki.Ogólnie stawiam na bdb.