Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Eksperyment taki
Witam,
takie jedno eksperymentalne...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img65.imageshack.us/img65/4867/dsc84391hf6.jpg)
autograf
26-07-2008, 15:03
Jak to mówią - największym ryzykiem jest nie ryzykować - ja to zdjęcie kupuję!
nonnatus
26-07-2008, 17:11
bardzo ładnie oświetlona Pani... a właściwie bandaż na tej Pani...
jest okij.
gdzieś widziałem podobny concept...
jak znajdę to wstawię.
winietka miała być?
jak dla mnie pomysł i wykonanie bardzo fajne :)
legionize
26-07-2008, 20:47
super kolory.skora wyszla idealnie
Jeśli takie mumie powracają to ... nie bedziemy się bronić.
ciezko z bandazami zrobic dobra fote bo bylo ich juz cale mnostwo .. taka pewnie jak znam zycie tez gdzies byla.
co nie zmienia faktu ze jest bardzo fajna i bardzo mi sie podoba .. tylko ta winieta mi nie pasuje .. i troche wiecej reki bym widzial
Wizualnie, kompozycyjnie itd. zdjęcie mi się szalenie podoba, tylko miałem problem zaczaić jego wymowę. Po namyśle doszedłem do wniosku, że to ofiara przemocy w rodzinie - jedno limo śliwkowe - widać wcześniejsze, drugie purpurowe - najwyraźniej nowy "nabytek", a ofiara wstydzi się poskarżyć, co symbolizowane jest gestem bandażowania ust...
Wizualnie, kompozycyjnie itd. zdjęcie mi się szalenie podoba, tylko miałem problem zaczaić jego wymowę. Po namyśle doszedłem do wniosku, że to ofiara przemocy w rodzinie - jedno limo śliwkowe - widać wcześniejsze, drugie purpurowe - najwyraźniej nowy "nabytek", a ofiara wstydzi się poskarżyć, co symbolizowane jest gestem bandażowania ust...
Hehehe. Prawie Ci sie udalo. Lima na oczach i ich chronologiczna kolejnosc sie zgdadza ale miala jeszcze pobite wargi duuuzo wczesniej, a te byly trupio zolte wiec zawija je czym predzej :D hehe
Pozdrawiam i dziekuje za komentarze :)
No to pojechałeś z tą interpretacją!! :mrgreen:
A zdjęcie fajne!!
hedgehog
26-07-2008, 22:09
Mnie się podoba, z winietą też. Jedynie tej rączki w istocie mało trochę i palusie nieco grubo wyszli, hej siup.
Marta Baranowska
26-07-2008, 22:54
lubie Twoje eksperymenty, Twój avatar kojarze z plf, i tez bardzo lubie
Świetny kadr, super światło i wykonanie. Wzmocniłbym winietę. Gratulki.
dobry koncept - widać że jakiś pomysł jest, wykonanie też w porządku, także fotka jak najbardziej na plus.
Jeśli chodzi o mnie to zrezygnowałbym z winiety - trochę przybrudza zdjęcie.
Pozdrawiam
mudzin85
28-07-2008, 11:56
dla mnie też bardzo przyjemne foto i światło jednakże dłoń modelki jak dla mnie nie wygląda najszczęsliwiej dziwnie ułożona. Można by było spróbować zastąpić rękę resztą naciągniętego bandaża
Kamil.Borowy
28-07-2008, 18:35
Rewelacyjne zdjęcie ! Ta biel bandaża i ta ogólna stylizacja wszystko jak dla mnie idzie na wielki plus
dla mnie też bardzo przyjemne foto i światło jednakże dłoń modelki jak dla mnie nie wygląda najszczęsliwiej dziwnie ułożona. Można by było spróbować zastąpić rękę resztą naciągniętego bandaża
Dla mnie ta dłoń tworzy zdjęcie :)
zajebsita! ;] ale widzialem juz ich kilka u tej pani na zdjeciu i sa lepsze kadry :D podoba mi sie +
slanting_eye
29-07-2008, 13:34
dobry eksperyment
pozowle sobie tylko wkleic link do stylistki. W koncu to dzieki niej zdjecie wyszlo takie jak widac ;)
http://justynaorlos.carbonmade.com/
Pozdrawiam
pozowle sobie tylko wkleic link do stylistki. W koncu to dzieki niej zdjecie wyszlo takie jak widac ;)
http://justynaorlos.carbonmade.com/
Pozdrawiam
Brawa dla tej pani. Widać klasę.
Sebastiann
31-07-2008, 12:59
Zdjęcie Świetne, pozdrowienia dla modleki - Oli:)
bdb -gratuluję i pomysłu i wykonania ,trudno się przy tej fotce nie zatrzymać :-D
Vodafone
01-08-2008, 14:18
Poooodoba się ;-)
Hmmmm eksprymentuj, bedzie coś z tego