Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ON
http://img128.imageshack.us/my.php?image=dsc0041nfo7.png CZEKAM NA PORADY I KRYTYKE... ;) Z gory dzieki
Piotr_ek
23-07-2008, 23:17
wiem, że to kolegę nie pocieszy... ale skoro mam być szczery to muszę powiedzieć wprost - gniot :) może na digartach i tego typu portalach ta fotka będzie miała jakaś rację bytu ta galeria jak na razie trzyma nieco wyższy technicznie poziom :)
Alex moja rada zapisz się do grupy Freelancer, śmigaj na plenerki, ucz się. Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.
kolezanke :P - PIERWSZE,ale nie ostatnie... Dluga droga przede mna ;P
Piotr_ek
23-07-2008, 23:20
Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.
tak kolega dobrze prawi, wstawiaj foty, czytaj co ludzie piszą i staraj się oglądać jak najwięcej fotografii :)
gdyby nie pobyt poza granicami naszego pieknego kraju ...napewno cos zrobie w tym kierunku. ;) Dzieki ;*
cyrusvirus
23-07-2008, 23:23
tak kolega dobrze prawi, wstawiaj foty, czytaj co ludzie piszą i staraj się oglądać jak najwięcej fotografii :)
dokładnie, a potem kup se Hoye ;)
Żartowałem ;) Koledzy dobrze radzą, pomyśl - nie szkoda aparatu na tego typu fotki? Powodzenia życzę!!! Grunt to zabawa i sporo oglądania.
Wertuje,czytam...... i juz sie wiecej nie osmieszam........;) W koncu cos mi wyjdzie ;P
Wertuje,czytam...... i juz sie wiecej nie osmieszam........;) W koncu cos mi wyjdzie ;P
Walcz, walcz:)
ps. pamiętaj jak masz problemy z wstawianiem fot(choć to prosty zabieg) masz opcję - podgląd. Jest Ok zatwierdzasz, nie jest walczysz dalej aż się uda wstawić prawidłowo zdjęcie.
Alex moja rada zapisz się do grupy Freelancer, śmigaj na plenerki, ucz się. Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.
bede probowac.....a co do grupy...
- bo cos wertuje,ale same fotki przegladam...;D ... zapisac,jak zapisac...ale moze zdradzisz iwecej szczegolow?Gdzie?CO?I jak?plisss...... ;)
Na forum jak być może zauważyłaś są grupy regionalne, w ramach których członkowie umawiają się na spotkania, plenery etc. Jako, ze jesteś z wawy to zapraszamy do grupy Freelancer. Pochodź na plenerki to na pewno przez praktykę oraz dzięki pomocy innych członków rozwiniesz się.
Jak się zapisać opisała Motylanoga w tym wątku:
http://forum.nikon.org.pl/showpost.php?p=598944&postcount=2
co tu wiecej pisać..jak już wszyscy napisali...ja zaczynałem niecały rok temu...naprawe ogladanie djęci i czytanie komentarzy daje sporo doświadczenia...po pewnym czasie sam zaczniesz zauważać podstawowe błedy...ja już po pół roku wywaliłem kilkanaście zdjęć z galerii na digarcie...i musze tam zrobić wiekszy przesiew:)
pozdrawiam i powodzenia:)