Zobacz pełną wersję : domowe studio - zestaw
co sądzicie jak na początek ;
tła [ czarne, białe ] - 2 x 33 = 66zl
LAMPA BŁYSKOWA 34Ws/68Ws Z REGULOWANĄ MOCĄ 2 x 88 = 176 zl
OPRAWKA PODWÓJNA DO LAMP E27 (GWINTY ŻARÓWKOWE) 2 x 19 = 38zl
parasolka transparentna rozpraszająca biała 90cm 2 x 20 = 40zl
STATYW OŚWIETLENIOWY DO STUDIA 225CM 2 x 45 = 90zl
KOSTKA SYNCHRO *STANDARD* 2 x pc, test 2 x 18 = 36zl
co sądzicie jak na początek ;
tła [ czarne, białe ] - 2 x 33 = 66zl
LAMPA BŁYSKOWA 34Ws/68Ws Z REGULOWANĄ MOCĄ 2 x 88 = 176 zl
OPRAWKA PODWÓJNA DO LAMP E27 (GWINTY ŻARÓWKOWE) 2 x 19 = 38zl
parasolka transparentna rozpraszająca biała 90cm 2 x 20 = 40zl
STATYW OŚWIETLENIOWY DO STUDIA 225CM 2 x 45 = 90zl
KOSTKA SYNCHRO *STANDARD* 2 x pc, test 2 x 18 = 36zl
To jak juz piszesz o kostce synchro to jeszcze to musisz jakos przeniesc do lamp czyli kabel za jakies 15 zl :D a najlepiej od razu z przedluzaczem 5 m.
kable sa w zestawie z żarówkami ;)
czyli jak na początek bedzie ok ?
ja bardzo dlugo takimi żarówkami robiłem zdjęcia :) znaczy z takimi żarówkami bo robiłem aparatem ;) także na początek do zabawy i nie tylko śmiało można brać :) lub zakupić 1 żarówke i jedną CY100MR :)
co sądzicie jak na początek
odpowiedz mi na jedno male pytanie .. czy przed napisaniem tego posta zadales sobie trud przejrzenia tego dzialu czy nie bardzo ci sie chaialo?
odpowiedz mi na jedno male pytanie .. czy przed napisaniem tego posta zadales sobie trud przejrzenia tego dzialu czy nie bardzo ci sie chaialo?
Poddaj się sailor. To się nigdy nie uda :neutral:
Poddaj się sailor. To się nigdy nie uda :neutral:
tak przeglądalem duzo razy ;) nie martw sie o to !. jesli bym nie przegladal nie podalbym konkretnego zestawu.
chcialem tylko sie spytac czy cos jest do poprawki.
tak przeglądalem duzo razy ;) nie martw sie o to !. jesli bym nie przegladal nie podalbym konkretnego zestawu.
wybacz ale nei rozumiem .. dyskusji o zarowkach bylo bez liku. napisano o nich na forum wszystko co mozna bylo napisac lacznie z tym do czego sie nadaja a do czego nie, rowniez w polaczeniu z wiekszymi lampami ..
skoro czytales (zakladam ze ze zrozumieniem)to po kiego grzyba powielac watek?
chcialem tylko sie spytac czy cos jest do poprawki.
a co moze byc do poprawki w najprostszym z mozliwych zestawow, ktory zostal wielokrotnie przetestowany??
rownie zasadne byloby pytanie typu "co sadzicie o d70?", w momencie gdy na jego temat wykonczono pare klawiatur