Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Jarocin Festiwal 2008 - dzien 3.
Witam.
Mamy lato to i sezon festiwalowy w pelni :) . I my w takim razie sie udalismy, niestety tylko na ostatni dzien.
Zdjecia oczywiscie robione przez KADR (nasza mala grupa to Soprano, Ovserwator i jeden "nieuzalezniony" od forum), choc niestety niekompletny. Zbraklo naszego dyzurnego "backstagera", ktory udajac turyste potrafi wszedzie wlezc.
Zamieszczam jak zwykle link, rownoczesnie przepraszajac za te forme, ale w ten sposob mozemy zaprezentowac material "naszymi oczami".
www.kadr.nazwa.pl/slideshows/jarocin/jarocin2008.html
pozdrawiamy KADR
Jak zwykle bardzo dobry reportaz, swietne przemyslane kadry.
Klasa chłopaki:) Super się ogląda i słucha.
fajne tylko na jednej fotce gitare blondi ucioles :)
ovserwator
22-07-2008, 14:27
fajne tylko na jednej fotce gitare blondi ucioles :)
...uuuuu....taki niefart....
;)
FOTKI SUPER
Fajnie, że dzieki waszym zdjęciom mogłem być również na 3 dniu festiwalu :)
Jak zwykle - pierwszorzędna relacja.
PS ...i już nie przepraszajcie za formę bo MZ dzięki tej formie ogląda się to jeszcze przyjemniej (tym bardziej, że nie muszę nic klikać, przesuwać itp tylko wygodnie i leniwie mogę sobie po prostu oglądać :) )
Fajnie się to ogląda, dobrze zrobione... Trochę jednak Kazik zdominował ten pokaz. Wyrzuciłbym ok. 5 zdjęć (3 Kazików i 2 inne), ale i tak mi się podoba - atmosferę festiwalu poczułem bez dwu zdań!
Super seria, klimatyczna.
Szkoda ze nie strzeliłeś wiecej Blood Red Shoes, ewentualnie kurzu w pogo, ale tego moze nie bylo widac "z zewnątrz". I dworca w Jarocinie o 3 w nocy, ewentualnie pociągu do Poznania o 4:)
whatsilenceknows
22-07-2008, 17:20
Świetne zdjęcia. Da się jakoś ten slideshow zwolnić, ew. obejrzeć zdjęcia w statycznej formie? Pokontemplował bym je sobie dłużej... ;-)
tomekudla
22-07-2008, 19:37
Fantastyczny pokaz, poczułem sie jak na festiwalu:-D Dzięki wielkie. Zdjęcia oczywiście bardzo dobre.
z niekłamaną wielka przyjemnoscią obejrzałem ten reportaż - jestem pod ogromnym wrażeniem - gratuluję
ovserwator
23-07-2008, 07:56
Super seria, klimatyczna.
Szkoda ze nie strzeliłeś wiecej Blood Red Shoes, ewentualnie kurzu w pogo, ale tego moze nie bylo widac "z zewnątrz". I dworca w Jarocinie o 3 w nocy, ewentualnie pociągu do Poznania o 4:)
Wpadliśmy do Jarocina w ostatniej chwili - czyli podczas gdy już BRS już grali. Za rok przygotujemy się bardziej :).
Świetne zdjęcia. Da się jakoś ten slideshow zwolnić, ew. obejrzeć zdjęcia w statycznej formie? Pokontemplował bym je sobie dłużej...
Da się, obecnie ustawiłem pokaz na dwa cykle na zdjęcie - jeśli ustawię na 3 - zdecydowanie się wydłuży - więc na ten czas nie robię tego :)
Pozdrawiam
Świetna robota panowie. Klimat miejsca jest zachowany w 100%. Gratuluję.
mieliście jakieś akredytacje, czy co? jak można się dostać za barierki oddzielające publikę od sceny? przecież nie było z wami speca od włażenia wszędzie.
ovserwator
23-07-2008, 15:27
mieliście jakieś akredytacje, czy co?
...no właśnie:) - mieliśmy.
whatsilenceknows
23-07-2008, 19:16
Ok. Jakąś dziwną kombinacją klawiszy ;-) udaje mi się pauzować pokaz i przesuwać zdjęcia używając strzałek. Nie mogę się napatrzyć. A i podkład muzyczny jest jak trzeba.
Swoja drogą: nie widzę zdjęć z M8-ki, albo ślepnę powoli - tego Kadrowicza brakowało? ;-)
Pozdrawiam.
ovserwator
23-07-2008, 19:59
Swoja drogą: nie widzę zdjęć z M8-ki, albo ślepnę powoli - tego Kadrowicza brakowało? ;-)
Pozdrawiam.
M8-ka jest w podróży po bardzo bliskim wschodzie... Więc siłą rzeczy nasza prezentacja jest uboższa o zdjęcia z niej - a szkoda...
podziwiam, od was, panowie, to mogę się tylko uczyć :-)
Ps. co leci w tle?
Ps. co leci w tle?
Tilt - "Jeszcze będzie przepięknie"
cetoslava
24-07-2008, 19:32
Pięknie. Z przyjemnością obejrzałam cały reportaż. Normalnie wzór do naśladowania, albo raczej do nauki.
Dla mnie zaj*****iscie :) - lubie klimaty koncertowe .
PS: Dobrze gdyby mozna bylo zatrzymywac i przewijac prezentacje .
slanting_eye
25-07-2008, 13:35
dobra robota
Darek Jankowiak
25-07-2008, 15:59
Rewelka !!! Pogratulować !!!
klasyczne, czyt. doskonałe. 5*
p.s. rozumiem że z początkiem sierpnia do kostzynia n/odrą się wybieracie...
michalolsze
26-07-2008, 00:57
No tak ten efekt atmosfery koncertu na zdjęciach - genialny. Soprano może pytanie nie na miejscu, ale jakim sprzętem robiłeś foty? Obrabiane na Mac'u?
ovserwator
26-07-2008, 01:00
Mi-hao - do kostrzynia nie jedziemy - urlopy mamy :) i jakoś tak nie wyszło. Pod koniec sierpnia mamy za to Muzykę z Oblężonego Miasta... i coś wykonamy :) - poza tym ileż można - toż to tylko zabawa :) nic poza tym.
Michalolsze - jasne, że obrabiane na Mac'u - Aperture plus PS; robiliśmy cyfrówkami: D3 + 5D + szkiełka ;)
O, na stronie Subwaysow jesteście.
ovserwator
28-07-2008, 12:35
No też się ździwiłem :)...miło..