Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] zachod nad jeziorem
Pierwsze w tym dziale.
Da sie na to patrzyc ? ;-)
http://img229.imageshack.us/img229/9888/charlie170oy3.jpg
:D
bo?
Bo wszystko jest nie tak.
Kolory, ostrość, kadr.
Jeśli tego nie widzisz to jeszcze długa droga przed Tobą...
tworom hadeeropodobym dziękujemy. naprawdę,nie do każdego zdjęcia to pasuje.
Bo wszystko jest nie tak.
Kolory, ostrość, kadr.
Jeśli tego nie widzisz to jeszcze długa droga przed Tobą...
wiec pewnie nie widze...:-(
wiec pewnie nie widze...:-(
Grunt, to się nie poddawać... Zapewne chwila była ekscytująca, ale nie udało sie jej przekazać... Wprawdzie kolega Nemeth, w sposób dosadny przekazał "niedociągnięcia", ale skądinąd trafne...
T_P_
P.S. Możesz zdradzić jakim sprzętem robisz zdjęcia, albo chociaż jakim owe zostało wykonane...
najkon de siedemdziesiąt i sigma 18-50 3,5-5,6
poddawac sie?...kolego!!!mnie sie po nocach sni ze zdjecia robie!!!ja juz w to "wpadlem" na wieki wiekow i ameny dwa ;-)...
d70+DC18-50 1:3,5-5,6
poddawac sie?...kolego!!!mnie sie po nocach sni ze zdjecia robie!!!ja juz w to "wpadlem" na wieki wiekow i ameny dwa ;-)...
W takim razie przepraszam... :-D
...d70+DC18-50 1:3,5-5,6
Wybacz, ale sądziłem, że owe zdjęcie zostało wykonane telefonem komórkowym... Zapewne z tego sprzętu da się wycisnąć o wiele więcej...
T_P_
zapewne tak....ech...tylko jak to zrobic????...
generalnie jestem zly ze to jednak jest lipa...ale z drugiej strony ta zlosc daje mi wieksza chec do nauki...
no nic...
zdjecia usuwac nie bede...niech zostanie na pamiatke moich nielatwych poczatkow:-)
dzieki za komenty
"kolego!!!mnie sie po nocach sni ze zdjecia robie!!!ja juz w to "wpadlem" na wieki wiekow i ameny dwa "
I bardzo pieknie ;)
Dopracuj jeszcze technike, a bedziemy "ochac" i "achac".
Motyw niezly w sumie. Dopracuj obrobke i ciachnij kawalek gory, a bedzie zupelnie inny efekt.