Zobacz pełną wersję : Na polnej drodze ...
Pierwszy raz w tym dziale.
Zapraszam
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Kordian d70
18-07-2008, 00:46
calkiem fajna GO, szkoda ze maly tak wogole nie zainteresowany sesja ;-)
Bajer kadr. Świetny klimat ta GO dała.
szkoda ze maly tak wogole nie zainteresowany sesja ;-)
I bardzo dobrze, że nie zainteresowany. Znacznie gorzej by było, gdyby patrzył w obiektyw.
Ach, ta 85 ;)
GO rzeczywyiscie ładnie ułożona/układa się.. i to jest które 85, tańsze czy 1,4?
pozdrawiam
Ładny kadr, też uważam że dobrze że dzieciak nie jest zainteresowany, dzięki temu zdjęcie jest naturalne, nie pasuje mi tylko ten GPS leżący przy dziecku.
Z exifa wynika że 1.4... piękne szkło...
Zdjecie ladne i jak wyzej tez uwazam ze to dobrze ze maly nie patrzy w obiektyw :)
Pozdrawiam
Darek Jankowiak
18-07-2008, 08:36
Dzieciństwo :) Prawe mówiąć pomyślałem że GO jest dorobiona, bo zrobiła się "taka szczelina", w której dziecko się znalazło. Nie umniejsza to bynajmniej, bo kadr jest super !!
Bardzo fajna fotka :) Może trochę szkoda, że małego jest tak mało na tym zdjęciu :)
Ehhh ta 85-tka :) Już się nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjedzie moja własna sztuka :)
to 85? jaka f? na cropie czy FX?
zostawilem exif
Archibald
18-07-2008, 09:00
GO prześliczna :-)
Darek Jankowiak
18-07-2008, 09:03
W exifie: D3, f2
zbieram na siedemsetkę... :P
Też jestem zdania, że dobrze, że malec jest zajęty swoimi sprawami bo gdyby patrzył w obiektyw to zdjęcie dużo by straciło.
Kadr jest genialny w swojej prostocie, zdjęcie jest niezbitym dowodem na to, że dobre szkło pomaga uzyskać znacznie ciekawsze rezultaty.
Też jestem zdania, że dobrze, że malec jest zajęty swoimi sprawami bo gdyby patrzył w obiektyw to zdjęcie dużo by straciło.
Kadr jest genialny w swojej prostocie, zdjęcie jest niezbitym dowodem na to, że dobre szkło pomaga uzyskać znacznie ciekawsze rezultaty.
jestem tego samego zdania - kadr jest genialny w swojej prostocie ,dziecko nie pozuje ,jak dla mnie swietne kolory
i bezapelacyjnie wspaniała GO ( f 2 no no ) - w/g mnie na ***** które stawiam
pozdrawiam i proszę o więcej :-D
Grzegorz WO
18-07-2008, 23:20
Krótko .... rewelacja, obraz zawiera TEN fotograficzny klimat chwili, wspaniałe proporcje - kadr, super światła, po prostu BAJA ..
Pozdrawiam. , z nadzieją czekam na więcej - w tej klasie ...
Dziekuje wszystkim za odwiedziny i mile slowa.
No to jeszcze ja tak ze trzy słowa od siebie.
Nie, nie - nie będę odmiennego zdania bo ten kadr, zawarta w nim prostota, naturalność, zatrzymany moment to dla mnie....... klasyka piękna.
O innych, technicznych sprawach doświadczeni koledzy już się wypowidzieli.
Ja odbieram fotki emocjonalnie.
Jest OOOOO lub ooo lub mmm:oops: Tak mam!
A tu jest OOOOO i *****
Ps
a miały być trzy słowa;-);-);-)