PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stadnina przed burzą

Gerall
15-07-2008, 23:35
Zdjęcie z krótkiego pleneru w Klubie jeździeckim w Lublinie. Krótkiego bo zaraz po fotce zaczęła się burza.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Piszcie co jest nie tak, bo coś mi nie pasuje.

PaweleM
15-07-2008, 23:38
podoba mi sie ale mz za duzo gory...

Gerall
15-07-2008, 23:43
podoba mi sie ale mz za duzo gory...

Hmm no właśnie głównie chodziło mi o chmury, bo niebo przed burzą było naprawdę ciekawe... chyba że tego nie widać?

l.g
15-07-2008, 23:44
a gdzie jest ta tytulowa stadnina? nie widac jej, wiec nie wiem czy jest sens nadawania takiej nazwy zdjeciu, jakie by nie bylo...

Gerall
15-07-2008, 23:45
a gdzie jest ta tytulowa stadnina? nie widac jej, wiec nie wiem czy jest sens nadawania takiej nazwy zdjeciu, jakie by nie bylo...
Racja, ale temat postu nie miał być tytułem zdjęcia :)

sqb
15-07-2008, 23:46
Nie jest zle, ale kadr troche wg mnie za waski. mz moglbys troche bardziej wyeksponowac woz, troszke saturacji, dodge/burn i bedzie calkiem fajnie.

l.g
15-07-2008, 23:54
Racja, ale temat postu nie miał być tytułem zdjęcia :)

moj blad, przywyklem juz ze tu tematy postow w kategorii 'zdjecia' to zwykle tytuly...
a jesli chodzi o samo zdjecie... coz, ja go nie widze. biala plama na dole obcieta w kawalku (kaluza), nieba zbyt duzo, do tego nieciekawa kupa czegos na dole (gnoj?). Nie robi to na mnie dobrego wrazenia.

Gerall
15-07-2008, 23:58
moj blad, przywyklem juz ze tu tematy postow w kategorii 'zdjecia' to zwykle tytuly...
a jesli chodzi o samo zdjecie... coz, ja go nie widze. biala plama na dole obcieta w kawalku (kaluza), nieba zbyt duzo, do tego nieciekawa kupa czegos na dole (gnoj?). Nie robi to na mnie dobrego wrazenia.

Rzeczywiście ta kałuża przeszkadza. I może masz racje z tym "gnojem", to chyba to mi nie pasuje :)

PaweleM
16-07-2008, 00:35
Hmm no właśnie głównie chodziło mi o chmury, bo niebo przed burzą było naprawdę ciekawe... chyba że tego nie widać?

widac widac...co nie zmienia faktu , ze moim zdaniem za duzo gory (3cm?);-)

mskowronski
16-07-2008, 11:01
z kadru wyrzuciłbym tę kałużę po lewej i będzie idealnie :)