Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Na skraju swiata...
Baisikou Shuangta, Yinchuan, Ningxia Huizu Zizhiqu.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://w1.fotoupload.be/487b3dd2c81d6550545322.jpg)
Prawdopodobnie jest to jakiś istotny z czyjegoś punktu widzenia fragment architektury ale kadrowanie z tym pudłem pełnym piasku (chyba) nie pasuje. Zamiast patrzeć wzdłuż spojrzenia mnicha, na leżący u jego stóp świat, patrzę na to pudło...
cyrusvirus
14-07-2008, 20:09
Za Anchelem :( Miejsca odwiedzasz świetne i bardzo ciekawe i foty fundujesz zacne, ale pokazane w tym przypadku wygląda jak nasz forumowy... pstryk :)
Anchel, bez pudla pewnie bylo by duzo lepiej ale nie bylo czasu zeby go przeskakiwac bo za plecami atakowal mnie drugi mnich, ktory chcial zebym palil kadzidla, wpisywal sie w zeszycik i rzucal kasa [ktorej nie mialem, ale o tym dowiedzial sie na sam koniec, juz po wpisaniu sie przeze mnie do jego ksiegi ;) :D].
cyruslobuz ;) na pewno nie jest to pstryk! kadrowalem tak, zeby pudla nie obciac ;) pstrykowo bym go ciachnal pewno ;)
Dzieki za komenty :)
ja bym walna goscia z wieza w perspektywie bez niczego wiecej.
Zawsze moge zrobic z tego panorame obcinajac dol i usuwajac resztki kotla ;)
Maja troche racji. Gdyby w piachu byly kadzidelka to mialoby to sens a tak troche taki piach przeciwpozarowy :) hehe. Trzeba bylo kupic na poczet zdjec i zapalic a potem wbic pare :D
Ja nie mowie, ze nie maja - mi po prostu to nie przeszkadza, moze dlatego, ze wiem do czego to sluzy ;)
Info o poprawce zapisane w glowie - nastepnym razem bedzie lepiej ;)
elektronik_tk
18-07-2008, 14:41
nie widać fotki :(
Teraz widac, moze serw sie wtedy wywalil.
Zamysł fajny, była szansa na super kompozycję, ale jak to czasem w życiu bywa, miejsca brak i jeden element potrafi wszystko spierniczyć.
nie...skrzynia jest zbyt mocnym elementem dla tego kadru, tło jakieś belejakie, wieże krzywe...tą razą jestem na nie :)