Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Warsaw Fashion Street 2008
arturborzecki
13-07-2008, 23:34
Witam,
Dzisiaj byłem w centrum Wawki i akurat trafiłem przypadkowo na końcówkę Warsaw Fashion Street 2008... w końcu moje motto - aparat zawsze przy sobie ;) sie sprawdziło. Niestety miałem tylko 150mm więc możliwości były ograniczone...
1.
..
6.
Pozdrwiam
artur
EDIT brak zdjęć na serwerze Flickr
dla mnie 2 & 3 są do pozazdroszczenia ;)
arturborzecki
14-07-2008, 00:37
Autograf, dzieki wielkie :) wiesz to zastanawiajace, generalnie interesuje mnie glownie makro, portrety czasem krajobraz HDRki a reportaz to cos co zawsze robie "od niechcenia" na zasadzie - a jestem to popstrykam... i jak na razie najlepiej mi wychodzi... dziwnie. :)
PS: pozdrawiam cala ekipe fotografujaca ten event ;)
jutro wstawie wiecej fotek.
arturborzecki
14-07-2008, 09:10
Autograf, hmm twoja obrobka u mnie w domu wyglada na przeswietlona ale w robocie jest calkiem OK - ah te monitory... :) z tym ostzeniem fakt jest lepiej ale to przez skalowanie fotki w dol... gdzies byl tu fajny tutorial jak to poprawic... musze go w koncu przeczytac :)
motylanoga
14-07-2008, 10:00
artur, gratulacje. Zupełnie mi nie brakuje szerszego planu, więc to 105 było bardzo dobrym pomysłem. :-)
Bardzo ładnie, choć przyznam, że nogi modelek też możnaby pokazać ;)
arturborzecki
14-07-2008, 10:35
prz3mo, fakt fakt ale musialbym wtedy robic 2 fotki od pasa w gore i w dol :) a potem laczyc :) za rok na pewno zabiore szklo z zoomem a nie stalke 150... :)
Bardzo ładnie :) Tylko szkoda że światła brakowało i cienie się pojawiły na twarzach modelek
arturborzecki
15-07-2008, 07:59
Bardzo ładnie :) Tylko szkoda że światła brakowało i cienie się pojawiły na twarzach modelek
brakowalo... no ale w koncu to nie studio shots :)
arturborzecki
17-07-2008, 12:43
Dziekuje za przeniesienie wątku :) teraz jesteśmy w jednym miejscu :)
klasa zdjęcia, gratulować :) mi bardzo do gustu przypadła jedynka
mordimer
18-07-2008, 10:21
4. trochę mniej, ale generalnie wszystkie mi się podobają - gratuluję :)
Na tym etapie pokazów chyba już mnie nie było, a żałuję bo zdjęcia wyglądają lepiej niż przy dziennym świetle, do tego obróbka i chyba działanie szkła...zazdroszczę efektów... ;)