Zobacz pełną wersję : Naneu Pro Sierra (oliwkowa;p)
Witam,
miał ktoś do czynienia z taką torbą Naneu Pro Sierra? rozmiar mniej więcej średni
- nie wiem czy można takiego linka tu wrzucić - adres do strony producenta http://www.naneupro.com/products/mo-s/#
Miał ktoś? wygodna/pojemna?
nikt się nie orientuje? :(
Polsar74
13-07-2008, 21:51
masz ładnie wszystko na stronie przecież. Osobiście nie miałem takiej torby. Mam Lowepro SS200AW ale to plecak i oryginalną torbę Nikona (dorzucaną w Stanach do m.in.D50 - swoja drogą jak ona trafiła do sklepu MM nie mam pojęcia). Jak Cię stać na to co sam sobie upolowałeś - kupuj. Wygląda zacnie.
a jak już kupisz to czekam na teścik :)
zdjęcia i opis na stronce są to fakt - ale wymiary w calach ;p a fotki bez punktu odniesienia wielkości - ustrojstwo może być zarówno spore jak i przyciasnawe:) ale chyba się skuszę - w Łodzi do wyjęcia za 155,00 z odbiorem osobistym, tyle że facet ma urlop do końca lipca:( jak kupię i przetestuję to się podzielę wrażeniami:)
dzięki za odzew i pozdrowionka
witam,
widzialem tą torbo-walizkę na żywo i wydaje się być bardzo solidna, jednak ja widzę dwa minusy:
- suwak przechodzi przez środek LCD w body, więc po pewnym czasie mogą być wytarcia na LCD (chyba, że będziesz zapinał te "skarpety" ochronne, tylko że wtedy dostęp do aparatu zajmie bardzo dużo czasu, a czasami jest go bardzo mało ;)
- czytałem gdzieś, że owe "skarpety" pylą, więc może być wskazane po pewnym czasie czyszczenie matrycy lub obiektywu
tyle z mojej strony
pozdr
Dzięki za wskazówkę:) w takim razie obejrzę przed zakupem torbę pod tym kątem dokładnie, może dziewczynę namówię by mi doszyła kawałek tkaninki jakiejś do ścianki torby żeby można było podłożyć choć z drugiej strony nie wiem czy to byłoby praktyczne..
dzięki i pozdrowionka
przejrzałem jeszcze nf pod względem tego pylenia i chyba jednak wynika, że to mit - przynajmniej tu nikt się do tego nie przyznaje ;)
ale na ten system "skarpet" i suwak zwróć uwagę - mnie odstarszył :(
ps. ja waham się między DELSEY ODC 21 i Lowepro Nova 2 - mimo też pewnych wad
pozdr
lazaruss
17-07-2008, 12:43
witam,
- czytałem gdzieś, że owe "skarpety" pylą, więc może być wskazane po pewnym czasie czyszczenie matrycy lub obiektywu
Co prawda nie posiadam tej torby a plecak Naneu Pro K3 - kiedy go kupowałem krążyły podobne opinie. Po prawie dwóch latach częstego użytkowania zdecydowanie mogę powiedzieć, że to bajki.