Zobacz pełną wersję : Introligator - Krakow
donkiszot
10-07-2008, 00:50
Panie i Panowie,
poszukuje sprawdzonego i godnego polecenia introligatora. Najlepiej w Krakowie, ale niekoniecznie. Interesuje mnie przede wszystkim jakosc uslug, oraz otwartosc na moje chciejstwa.
Z gory dziekuje wszystkim tym, ktorzy poratuja informacja.
PS Bylem juz na ul. Jozefa oraz na ul. Zacisze - jak na razie szukam dalej.
Nie wiem, czego dokładnie szukasz, ale jesli o foto chodzi to http://www.baranski.com.pl/ - Zaszkolna 2 :) Lepiej się nie da
donkiszot
10-07-2008, 01:38
Zaiste interesujace. Trzeba bedzie sie blizej przyjzec. Wielkie dzieki.
Solidna firma, no i masz ich pod ręką :)
donkiszot
10-07-2008, 01:58
Z tym "pod reka" to nie przesadzajmy :p bez koni mechanicznych i nie wierzac w MPK, 8Km to juz mala przyprawa :) Na szczescie jest rower, sie przejade. Nie mniej moglo byc o wiele gorzej, jaki Poznan czy inne stolice.
Z tym "pod reka" to nie przesadzajmy :p bez koni mechanicznych i nie wierzac w MPK, 8Km to juz mala przyprawa :) Na szczescie jest rower, sie przejade. Nie mniej moglo byc o wiele gorzej, jaki Poznan czy inne stolice.
Wiesz, ja patrzę z perspektywy zamieszkiwania np. tam gdzie ja - to jest dopiero mała wyprawa :) Z firm mających rozsądne ceny to jest chyba najlepszy wybór w Polsce.
donkiszot
10-07-2008, 10:28
Wiesz, ja patrzę z perspektywy zamieszkiwania np. tam gdzie ja - to jest dopiero mała wyprawa :) Z firm mających rozsądne ceny to jest chyba najlepszy wybór w Polsce.
W takim razie juz nie marudze. Przestawie tylko zblizenie mapy z 4m na 512m i sie jeszcze okaze, ze ja u nich w biurze mieszkam :-D
Zdradź jak Ci poszło, bo ja też raz na czas szukam introligatora z sercem.
donkiszot
10-07-2008, 12:05
Zdradź jak Ci poszło, bo ja też raz na czas szukam introligatora z sercem.
Jesli tylko nie zapomne, bo znajac siebie to moze nieco potrwac. Biorac pod uwage fakt, ze material powstal 8 m-cy temu, a nadal nie jest wydrukowany :twisted: idzie mi calkiem niezle.
donkiszot
14-07-2008, 17:14
Nie wiem, czego dokładnie szukasz, ale jesli o foto chodzi to http://www.baranski.com.pl/ - Zaszkolna 2 :) Lepiej się nie da
Niestety okazalo sie, ze moje oczekiwania mijaja sie z ich uslugami.
Nic to, szukam dalej.
donkiszot
22-07-2008, 00:27
Czyzby absolutne odintroligatorzenie Krakowa? :|
Niestety okazalo sie, ze moje oczekiwania mijaja sie z ich uslugami.
Możesz rozwinąć?
donkiszot
03-03-2010, 15:34
Szukam (teoretycznie nadal, ale bardzo biernie) kogoś, komu chciałoby się współpracować z moimi indywidualnymi widzimisię. Takie i siakie rozmiary, takie i siakie okładki itd.
Z telefonicznej rozmowy wywnioskowałem, że Barański nastawiony jest na realizację swojej oferty. Aczkolwiek nie byłem z konkretnym zleceniem na miejscu, więc nie wiem jakby to było gdybym zaproponował warunki.
W każdym razie, o Barańskim nie mogę nic powiedzieć, ani złego, ani dobrego, bo po prostu do współpracy nigdy nie doszło.