Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sunrise...
Piotr_ek
09-07-2008, 12:11
Witam !
okolice Kazimierza Dolnego...
http://img243.imageshack.us/img243/9461/dsc1811fpbm5.jpg
Dziękuję
Pięknie :) Obciąłbym trochę góry (tak bardziej w panoramę, ale nie za bardzo).
A czy coś się stało w LD?
Piotr_ek
09-07-2008, 12:16
A czy coś się stało w LD?
Jak zwykle mi się spieszyło :) ale już nie mam cierpliwości żeby poprawić... dziękuję za trafną uwagę !!!
b.dobre a LD jest po prostu troszeczkę (odrobinkę ciemniejszy )ale cały czas czytelny - więc nie masz czego poprawiać
pozdrawiam :-D
b.dobre a LD jest po prostu troszeczkę (odrobinkę ciemniejszy )ale cały czas czytelny - więc nie masz czego poprawiać
Zerknij uważniej :) Tam jest coś więcej niż tylko ciemność :) Piotr_ek wie, co zmalował ;)
Piotr_ek
09-07-2008, 14:21
:)
http://img529.imageshack.us/img529/9456/dsc1811fpfr7.jpg
Oj kolega pomalował -PD chyba tez cosik albo mi sie w oczach mieni. Ale kadr bardzo przyjemny ... taki nostalgiczny
Piotr_ek
09-07-2008, 14:25
oj kolega pomalował -PD chyba tez cosik albo mi sie w oczach mieni.
o i jest kolejny błąd :)
a już mi się wydawało, że zrobiłem bezbłędne foto :) i znów muszę poprawiać...
bardzo ładne i nawet podpis jest:)
o i jest kolejny błąd :)
a już mi się wydawało, że zrobiłem bezbłędne foto :) i znów muszę poprawiać...
Bo tu każdy ślepi w foty jak sroka w gnat ... nic się nie prześliźnie hehehe ;)
Nie stresuj się aż tak :mrgreen: fotografia to przyjemność ... w końcu focisz NIKON-em (chyba):mrgreen:
Bardzo, baardzo mi sie podoba,
o ktorej robiles ??
Kameralne, mozna powiedziec ;)
o ja cię kręcę, ale klimat :) uwielbiam takie scenerie :)
Piotr_ek
09-07-2008, 23:18
o ktorej robiles ??
ok 4:20 :)
A co to za jaśniejsza plamka przy słońcu? Przebijający się promyczek, czy jakieś nieznane mi zjawisko optyczne? A klimacik ciekawy, tyle że ja osobiście nie lubie umieszczać słońca na środku kadru.
Ja LD nie zauważyłem dopóki się "nie wydało" ;) Po poprawce jest ok. Bardzo fajne, podoba się, jest klimat i o to chodzi :)