Zobacz pełną wersję : Następca D80 ?
W wielu wątkach przetaczały się różne sugestie kiedy ma być i jakie parametry ma posiadać. Natomiast jak życie pokazało 1 lipca był jednak zarezerwowany dla D700, a nie dla DXX, niektórzy właśnie tą date obstawiali. Pfotokina we wrześniu, więc może wtedy się w końcu pojawi, bo 9 sierpnia mija równo dwa lata od pojawienia się D80.:?
Pozdrawiam.
foto-maniak
07-07-2008, 14:23
Ten temat poruszany był już kilka razy. Niestety na razie nie wiadomo nic o następcy D80. Być może pojawi się we wrześniu na Photokinie.
A teraz powiedz proszę, co chciałeś osiągnąć otwierając kolejny wątek o tym samym zawierający już w pierwszym poście wnioski wysunięte wcześniej we wszystkich innych?
Zastanawiam się czy prawidłowe są moje domniemania odnośnie daty premiery. Może są wśród nas osoby które coś więcej wiedzą na ten temat.
foto-maniak
07-07-2008, 14:42
Wszyscy wiemy na temat następcy 80-tki tyle co Ty. Niepotrzebnie zakładasz nowy temat skoro wiesz, że poprzednie nie wniosły nic nowego.
velaskez
07-07-2008, 21:10
i znowu ktoś rozpęta gdybanie, a po co?! poczekajmy, zobaczymy...
Czemu ??? Ja lubię gdybać ! Gdyby tak ... Nikon wypuścil D90 ... w przyszłości .. i ja kupiłbym D90 ... w przyszłości . Robiłbym zdjecia tym aparatem ...... w przyszlości , zdjęcia byłyby ładne .... w przyszłości ....... i byłbym szczęśliwym fotografem .... w przyszłości.
Chyba wiecie , z jakiego to jest filmu ? / cytat niedosłowny /.... i nie mówcie , że matka siedzi z tyłu !
Zbigniew
07-07-2008, 21:53
Zobaczymy co będzie, narazie nie ma chyba co gdybać, szczególnie że wątki o D90 już były i to długie.