Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Łódki
autograf
04-07-2008, 21:53
Do Nemeth'a prac - moja się nie umywa. Jednak zdecydowałem się, że Wam pokażę mój obrazek.
Poproszę o komentarze.
http://img301.imageshack.us/img301/3153/dsc4159aamh3.jpg (http://imageshack.us)
kosmoski
04-07-2008, 21:57
Fajne, miałes jakis filterek na obiektywie?
Niebo chyba troszku podkręcone, ale OK
Fotka w sensie technicznym ok. Ale w odrobinę wiekszym sensie - tym artystycznym - nie zachwyca szczególnie.
Uderza banalnośc kadru, brak jakiejs wyrazistej kompozycji.
autograf
04-07-2008, 23:29
@ kosmoski
Był tylko polar.
@ NBA
Cieszę się, że przypadło do gustu.
@ lechupe
Wiesz, najpierw umiejętności wołania. Krok po kroczku. Dziękuję za Twoje (cenne dla mnie) opinie.
P.S. A dziewoja nie potrzebna? ;)
wiesz co autograf wole chyba oglądać Twoje landszafty niż portrety :D (łódki poprawne )
ps1 portretuj dalej :)
ps2 dziewoja zawsze się przyda
autograf
04-07-2008, 23:47
wiesz co autograf wole chyba oglądać Twoje landszafty niż portrety
No i kurde teraz nie wiem czy to był komplement czy pojechałeś po mnie jak po burej su** :mrgreen:
Polsar74
04-07-2008, 23:52
wiesz co autograf wole chyba oglądać Twoje landszafty niż portrety
hmmmm.....a ja właśnie odwrotnie - portrety zaczynały mu juz wychodzić IMHO b.ładne to kolega to porzucił i zabrał się za krajo-braz ... wiem wiem - wakacyjny okres sprzyja landszaftom, zima jest od portretu :-)
autograf
04-07-2008, 23:59
hmmmm.....a ja właśnie odwrotnie - portrety zaczynały mu juz wychodzić IMHO b.ładne to kolega to porzucił i zabrał się za krajo-braz ... wiem wiem - wakacyjny okres sprzyja landszaftom, zima jest od portretu :-)
Wódki mu dać. Dobrze gada!
Do portretów wrócę jak się ochłodzi. Brr..
autograf
06-07-2008, 11:32
Dobra, a jak się ma sprawa z kolorami na Waszych monitorach? Wołałem na CRTku, nie jak dotychczas na lapku. Jest ok?
Piotr_ek
06-07-2008, 11:37
MOim zdaniem kolorki są OK. Tylko nieco za ciemno. Ja bym to widział bardziej "lajtowo" co znaczy z większą dawką światełka. Być może b/w...
Ale ogólnie mi się podoba.
:)
autograf
13-07-2008, 18:20
Dzięki za komentarze ;)
mnie się podobają własnie kolorki i czystość (klarowność) fotki - o kadzre napisałi inni
pozdro:-D
autograf
13-07-2008, 21:27
mnie się podobają własnie kolorki i czystość (klarowność) fotki - o kadzre napisałi inni
pozdro:-D
Wow, dzięki! :)