Zobacz pełną wersję : 70-200vr Musze kupic jutro !!!
witajcie - potrzebuje wiedziec gdzie maja takie cacka na trasie miedzy olsztynem a gdanskiem - mam malo czasu i potrzebuje pilnie tego szkielka. - czy wiecie gdzie to mozna kupic od reki do 6 tysiecy ?
grudzinsky
02-07-2008, 16:23
http://arcdeco.pl/-p-256.html?skapiec
moge polecic Ci ten sklepik, co prawda ze Szczecina, a dokladnie z Polic, ale jak dobrze z babka zagadasz to jutro bedziesz mial to szkielko u siebie...ja tam kupowalem swoj aparat :)
W gablocie w Saturnie w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku widziałem parę dni temu.
Szkoda, że tak późno piszesz :!:
Mogłeś zadzwonić do cyfrowe.pl lub foto-net.pl dodatkow jak kolega jarecky pisze był w Galerii Bałtyckiej na skrzyżowaniu ul. Grunwaldzkiej z Kościuszki.
Ps:
Wg to wiesz, że co nagle to po diable :!:
Czemu tak Ci nagle spieszno :?:
Zbigniew
02-07-2008, 19:22
offtopicznie, przepraszam...
Vooda - jak zobaczyłem Twoją stopkę, od razu przypomniały mi się dobre czasy i tekst "aaaa każdy socjolog powinien mieć praktykę w nocnym" :) :) :D
a dresiarze ruszają z opon piskiem...
dlatego poniewaz mam jutro sesyjkę ( oj to już dzis ) i potrzebuje tele, a ze kasa wpada do mnie jutro okolo 10 to na 12-13 moglbym juz kupic szkielko w gdansku :)
:) Czy ktos jest z gdanska i moglby zaproponowac mi wspolny plenerek ? mam czas od 14 do 19 i pozniej codziennie od 9 do 19 az do poniedzialku :D :) ( Heineken)