Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Staś - współczesny samuraj
:)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/07/11s9-1.jpg
źródło (http://i194.photobucket.com/albums/z184/kalisiak/11s-9.jpg)
u mnie na blogu jedno gratisowe, które boje się tu wrzucać :)
nei znam sie, ale dlaczego on wysuwa miecz z za pleców?
jacek.gold
01-07-2008, 12:14
on się drapie bo go łopatka swędzi :)
To proste, przecież jest współczesny a nie historyczny ;)
Fajne zdjęcie.
Bo jak wyciągał z przodu to sobie bliznę na klacie zrobił :twisted:
Ładne, chociaż jak na współczesnego samuraja, to można by jeszcze coś pokombinować.
Jak masz jeszcze to dawaj.
monster666
01-07-2008, 14:22
Bo to nie współczesny samuraj tylko współczesny wiedźmin tyle, że z mieczem samurajskim:)
Dobre foto.
Fajny wiedzmin.
Ale coś mi na klacie jest "za płasko"...
Wykonanie swietne tylko nie bardzo koncepcje rozumiem
foto fajne, koncepcji też nie łapię, natrętnie mi się kojarzy z chińska drapaczką do pleców :D
chyba jakby stał, to brzuch korzystniej by wyglądał oraz spodnie
Nie będę powielał bo o technice wiele dobrego napisano i się z opiniami kolegów przedmówców zgadzam. Mi osobiście model bardziej pasuje na reklamę dezydorantu Fa, Adidas, może AXE a nie do miecza, mógłby sobie zrobić krzywdę tak trzymając rękojeść ;-)
Nie wiem czy to niedopatrzenie ale razi i to bardzo w oczy coś czego tak naprawdę nie widać, czyli jaki samuraj wyciąga miecz siedząc? Wyciągając miecz wykonuje się ruch a tu widzę fotkę statyczną.
Sorki ale mimo, iż technika naprawdę świetna cała reszta jakoś nie trzyma się kupy, nie przemawia do mnie.
fajna fota!
nie wiem po czym niektorzy wnosza ze model siedzi?
wedlug mnie poprostu stanal w rozkroku i dosc mocno ugial kolana ;)
Proponuję w takim razie tak postać ;-) ... ewidentnie siedzi co widać po pochylonych biodrach ku przodpwo ...
siedzi siedzi, a wiecie czemu? Bo mam do dyspozycji takie studio a nie inne :) jest za niskie zebym mogł mu lampą błysnąć prosto z góry jak stoi, dlatego siedzi na krześle. A czemu miecz? bo znaleźliśmy w studio :)
najt skoro takie studio nic na to poradzić nie możesz ... Szkoda że masz takie studio ;-) bo fotka mogła by być po dopracowaniu ciekawa.
Nie mam dostępu do studia - osoba z zamiłowania lubiąca fotografię ale nie bawiąca się w nią prof...
Propozycja moja taka, skoro wiadomo już że nie może on stać, że niektóre pozy nie pasują może spróbowałbyś z mieczem wyciągniętym ostrzem ku przodowi? Zabawa z głębią ostrości, ciekawy kadr ... może będzie fajnie? Wszystko to tylko propozycje oczywiście jeżeli będzie możliwość chętnie bym coś takiego zobaczył.
Pozdrawiam
wróci kumpel z obozów to coś cykniemy może. bo to było na szybkości, bo chciał do jakiejś babki wysłac swoje zdjecia i mielismy godzine na zrobienie zdjeć, wiec chciałem cyknąć takie normalne zdjecia, a na artystyczne nie było czasu. :)
a na studio nie moge narzekać, nie jest za duże, ale mają dobry sprzet tam i mam za darmo :)
Wykonanie swietne tylko nie bardzo koncepcje rozumiem
Podpisuję się pod tym!
Na samuraja ni hu hu nie pasuje...
na lewej piersi ma blizne po .... żelazku :)
najt, jak nie może stanąć, to niech klęczy chociaż
lepiej mu się kaloryferek będzie układał :D
najt, jak nie może stanąć, to niech klęczy chociaż
lepiej mu się kaloryferek będzie układał :D
znajomi coś wspominają że ostatnio pare zdjęć ge*em zalatuje, a jakby on jeszcze klęczał to by było kiepskawo :)
najt, w takim razie oczywiście tylko na krześle, apage Satanas!
znajomi coś wspominają że ostatnio pare zdjęć ge*em zalatuje, a jakby on jeszcze klęczał to by było kiepskawo :)
To niech klęczy ale się nie wypina :x ;-)
No a jak już zaleci ....:x.... to może podepniesz fotkę pod paradę równości ... tak czy owak są dwa wybory ;-)
Pozdrawiam