PDA

Zobacz pełną wersję : Dziecko

HARNAS
30-06-2008, 22:03
Proszę jak zwykle o opinie, może tu będzie troszkę lepiej :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img373.imageshack.us/img373/4093/harnas4ju7.jpg)

HARNAS
08-07-2008, 17:32
Aż tak żle??????????

lechupe
08-07-2008, 18:09
dlaczego żle ?
Jest to w miarę poprawne zdjecie albumowe, bez specjalnych aspiracji artystycznych.

HARNAS
08-07-2008, 19:52
aż nie moge uwierzyć :) zakładam album i ucze sie dalej :) dzięki i pozdrawiam !

popbart
08-07-2008, 22:46
W co nie możesz uwierzyć? Zwykły bachor i tyle.
Zaraz jakieś zgredy mnie zjedzą :)

HARNAS
08-07-2008, 22:56

Tak sie składa że ten jak to napisałeś twu.... to mój syn....

Jeść cie nie będę...

mikkay
08-07-2008, 22:58

Wstyd powinien cię zjeść....

mihow
08-07-2008, 23:13

Jeżeli mama nie nauczyła Cię wychowania i trochę ogłady to nie komentuj zdjęć bo tylko wstyd na forum przynosisz... Zgreda to masz w majtkach...

A wracając do zdjęcia... Typowa albumowa fotka. Jedyne co bym zmienił to trochę podostrzył... :)

Kraftsman
09-07-2008, 00:36
Nieostre, za zielone i światło nie tam gdzie trzeba.

icek
09-07-2008, 12:26
Nieostre, za zielone i światło nie tam gdzie trzeba.

a ja podejrzewam że kolega korzystał z 3d matrix ... a on lubi zresztą każdy czytał na ten temat wiele.

Mi się zdjęcie podoba mimo małych niedociągnięć.

A kolegę, który boi się, że go za bachora zjedzą ... jemu życzę własnych BACHORÓW i żeby zawsze słyszał jak nazywają je bachory:P

sylwan
10-07-2008, 01:04
Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie:). Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam

HARNAS
10-07-2008, 20:16
a ja podejrzewam że kolega korzystał z 3d matrix ... a on lubi zresztą każdy czytał na ten temat wiele.

Mi się zdjęcie podoba mimo małych niedociągnięć.

A kolegę, który boi się, że go za bachora zjedzą ... jemu życzę własnych BACHORÓW i żeby zawsze słyszał jak nazywają je bachory:P

Tego zdjęcia poza małym podciągnięciem ostrości nie obrabiałem wcale, 3D matrix jak narazie jest dla mnie tajemnicą :)

Po pierwsze masz fajnego syna. Kadr do albumu w normie:). Następnym razem bardziej wykadruj główną postać, bardziej rozmyj tło (jak się da) no i przede wszystkim łap ostrość na oczach i będzie bardzo dobrze. Pozdrawiam

Dzięki za wskazówki sa bardzo cenne, jest to jedna z fotek nad którą strasznie kombinowałem szukając odpowiedniego miejsca z którego mogę szczelić fajna klatkę a do tego synek nie usiedzi w miejscu dłużej jak 5 sec. :) co jest wtórnym wyzwaniem :)

popbart
11-07-2008, 10:15
Oj panowie. Jakie z was są kapcie.

HARNAS
11-07-2008, 11:50
Oj panowie. Jakie z was są kapcie.

Strasznie fachowa wręcz mistrzowska wypowiedz bezwzględnie powiązana z tematem aż dech zapiera cóż za wyczucie techniki, tematu, jakie subtelne określenie, a wskazówki no proszę, proszę, od razu można poznać znawcę z wieloletnim doświadczeniem, wręcz MISTRZA. Cóż musiał z kapciem w ręku a może wręcz w kapciu sie urodzić......

Problem w tym że zdjęcia tu omawiamy a nie…..