Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sentymentalny portret
arturborzecki
30-06-2008, 11:45
Witam,
Mala zabawa swiatlem, jak sie wam podoba?
Pozdrawiam,
Artur
EDIT - brak zdjęcia na serwerze Flickr.
nie podoba mi sie. Drugie kompletnie nieostre oko kojarzy mi sie zaćmą. Sorry, przekombinowane.
Mnie - laikowi w zabawach studyjnych - kadr i światło się podoba. Ostrość jest chyba najsłabszym punktem tego zdjęcia i wymaga poprawy.
Z tym drugim okiem faktycznie jest coś nie tak! Ale ogólnie kadr mi się podoba, fajnie światło i kolory.
Heh coraz więcej zabawy mam czytając pana MikeP ... raz widzi ofiary duszenia, innym razem tężec, zaćma ... brzmi jak ogólna trauma ... Jednak nie sposób się z nim nie zgodzić. Fakt drugie oko, które jest całkiem rozmyte wygląda jak by modelka była na nie ślepa. Mimo iż zdjęcie zapowiadało się fajnie, światło, kolorki, klimat to ten drobny szczegół bierze górę. Jestem na NIE - i liczę, że zobaczymy poprawioną fotkę o ten szczegół. Pozdrawiam
arturborzecki
30-06-2008, 16:52
dzieki za commenty, w sumie jak teraz tak patrze to tez zaczynam widziec ta zacme... :) no ale nawet gdybym usuna ten maly blik z oka to nie wygladaloby to lepiej... wiec pozostaje zrobic nowa fotke....