Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pomost do... - [Nemeth]
Witam
Taki tam pstryczek ze spacerku niedzielnego...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img53.imageshack.us/img53/1750/dsc9164akd7.jpg)
pozdr.
Nostromo
29-06-2008, 18:27
Fajna fotka . Ten pomost wygląda jakby gdzieś odpływał.
eldritch
29-06-2008, 18:35
szkoda że sam ruszałeś niebo a nie ono samo, ale ładnie.
autograf
29-06-2008, 18:38
Taki tam pstryczek
SKROMNIACHA :twisted::mrgreen:
The Structorr
29-06-2008, 18:39
Taki tam pstryczek ze spacerku niedzielnego...
Też muszę zacząć statyw na spacery wyprowadzać ;)
Bardzo ładne.
No w końcu Maciej jakiś ambiencik od Ciebie :D Fajne minimalistyczne, uspokajające foto.
Znając prace Nemetha nie pisałbyś takich rzeczy. Podejrzewam, że ekspozycja była tutaj rzędu 30s lub więcej.
ND400+ewent. jakaś połówka i efekt gotowy. Ale na temat technikaliów może wypowie się autor.
Pzdr4all
Prawdę powiedziawszy nie bardzo wiem jak mam to rozumieć.
:evil:
Że niby niebo wklejane?
Kolejny specjalista jak widze.
(...)
Znając prace Nemetha nie pisałbyś takich rzeczy. Podejrzewam, że ekspozycja była tutaj rzędu 30s lub więcej.
ND400+ewent. jakaś połówka i efekt gotowy. Ale na temat technikaliów może wypowie się autor.
Pzdr4all
Bardzo blisko. Hoya ND400 + Cokin ND8 P154 przez 40 s.
(...) Ten pomost wygląda jakby gdzieś odpływał.
Ode mnie dzieliło go jakieś 10 m zalanej wodą plaży. Zatem faktycznie wygląda jakby odpływał.
pozdr.
Co prawda autor wyjaśnił ale powiem - oj stary ale wtopka ;]
Edit: A zdjęcie jak zwykle. Kurna jeszcze 2 tygodnie chyba muszę zarobić na tego szaraka eh...
Bardzo mnie się podoba ten pstry
pozdrawiam
Gdyby chwile "pomedeytowac", odbior ce****espora doza dystansu. Doslownie i w przenosni. Jakby autor sugerowal widzom zachowanie dystansu przy ogladaniu... O ile technikalia mnie nie powalaja, podoba mi sie sztuczka z dystansem. Cos, jak zakodowana informacja. Dlatego finalnie fota mi sie podoba.
WIELKI PLUS, ale to już można powiedzieć, że jak zwykle.
Jest jakieś takie sterylne, niczym kulka na laboratoryjnym stole.
Tym razem statyw się źle przysłużył.
Świetnie się chmura rozmyła w PG. Fajne miejsce wykukałeś i sfotografowałeś!
monster666
30-06-2008, 00:18
Świetne zdjęcie, ma klimat.
Z chęcią zobaczyłbym w cz-b:)
za ten obrazek ***** (najlepsza fotka z ostatnio przez Ciebie wstawianych ):-D
łeee no, panie, fajny ten "pstryk" ;) Rozumiem, że pomost w chwili otwarcia migawki był na brzegu ale przez 40 s był odpłynął. Niezłe prądy :mrgreen:
O ta wersja znacznie znacznie lepsza żekłbym że o tyle lepsza od poprzedniej z łachą piachu ***** ;)
Ja to amator jestem tak więc nie wiem czy mnie wypada komentować ...ale co tam - fota rewelacyjna! Pozdrowionka.
Piotr_ek
30-06-2008, 12:44
znów to samo !
idę bo słownik...
znalazłem...
widok oszałamiający, przesiąknięty znakomitym klimatem, zdjęcie świetne wspaniałe z klasą...
cóż by tu jeszcze dodać - bardzo mi się podoba :)
Nemeth, to zaczyna być nudne ;) Znowu rewelka :)
Dziękuję za miłe słowa.
Aż mi się w głowie kręci.
...
Aż mi się w głowie kręci.
Oni tak specjalnie - żebyś potem przy statywie spokojnie nie ustał (takie 10 w skali beauforta Ci zafundowali) ;) Hmmm teraz jak pochwale fotografie to też będzie że bujania życze.
Wiec Ci tylko napisze aby TA najlepsza była wciąż przed Tobą :)
świetnie ci wychodzą te foty powyżej 20s:)
eldritch
30-06-2008, 15:47
nemeth, jeżeli to faktycznie jest naturalne poruszenie przy długim czasie ekspozycji, to mnie zmyliła dynamika ruchu chmur, co nie zmienia, faktu, że jak powiedziałem zdjęcie bardzo ładne.
pamiętasz pewnie ostatni wątek o wklejaniu, - trudno teraz w takie rzeczy uwierzyć... :)
świetne, świetne. Nemeth, jeśli pstryczek trwa 40s to jak nazwiesz taaaaaki dłuuuuuugi pstryyyyyyk? ;)
Masz oko do takich klimatów :)