Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Chyba Zimorodek
Lu_natyk
24-06-2008, 20:08
... choc nie wiem na 100 %...
Napewno nie byłem gotowy na to spotkanie... chodząc dziś nad Wisłą nagle go dostrzegłem...
Udało mi się zrobić dwa nienajlepsze zdjęcia... z czego jedno właśnie widzicie... :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img50.imageshack.us/img50/3650/zimoco2.jpg)
pozdrawiam
Lu_natyk
na 100% zimorodek :) Nieoczkiwane spotkanie. Jak widać sprzęt zawsze gotowy do akcji ;)
ciezko pomylic tego ptaka z innym ;)
nie no zdjęcie nie jest złe, fakt, że fajnie by wyszedł jakby był w całym kadrze, ale nie mozna mieć wszystkiego, światło daje fajny klimat temu zdjęciu, mnie się podoba
cetoslava
26-06-2008, 22:16
Mnie też się podoba przez klimat i światło. Nadałeś mu lekkiej tajemniczości i egzotyki. W ogóle brawo za refleks.
A z ciekawości można zobaczyć drugie? Czy nie bardzo chcesz pokazywać?
Nadałeś mu lekkiej tajemniczości i egzotyki.
Dokładnie takie same odczucie miałem :P
Lu_natyk
28-06-2008, 09:37
Mnie też się podoba przez klimat i światło. Nadałeś mu lekkiej tajemniczości i egzotyki. W ogóle brawo za refleks.
A z ciekawości można zobaczyć drugie? Czy nie bardzo chcesz pokazywać?
Dzięki wszystkim za komentarze...
Drugiego zdjęcia nie pokarzę bo choć odwrócił łepek w moim kierunku ruszyłem je dość mocno... :(
pozdrawiam
Lu_natyk
borregaard
28-06-2008, 10:50
Drugiego zdjęcia nie pokarzę bo choć odwrócił łepek w moim kierunku ruszyłem je dość mocno... :sad:
Nie pokaż i nie karz naszych zmysłów....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej
..czemu u mnie nie ma zimorodków..?
i kto wymślił "edit" na 15 min.....:twisted:
Lu_natyk
28-06-2008, 11:05
Nie pokaż i nie karz naszych zmysłów....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej
..czemu u mnie nie ma zimorodków..?
i kto wymślił "edit" na 15 min.....:twisted:
Ojjjj taki błąd... za niego oczywiste przepraszam... ale zdarza się nawet najlepszym...
A 15 minutowy "edit" to jednak porażka...
pozdrawiam
Lu_natyk
Motorniczy
28-06-2008, 11:07
Mnie się też podoba inne spojrzenie na ptaszki a konkretnie na tego Zimorodka. Kolory , i te gałązki bardzo ładnie graja :) Pozdrawiam