PDA

Zobacz pełną wersję : Co większego zamiast Slingshot 200AW ?

verus
24-06-2008, 17:45
Gratów przybywa i plecaczek jest już za mały, ledwo co go kupiłem i już trzeba sprzedać :-) Myślę o wersji 300AW jednak obawiam się, że taki ciężar na jednym ramieniu to już będzie za dużo, zresztą wypakowany 200AW już daje nieźle we znaki. Z drugiej strony przyzwyczaiłem się do wygody jaką daje Slingshot... i koło się zamyka. Co byście polecili ?

Garnett
25-06-2008, 07:07
mialem podobny dylemat bo byłem szczesliwym posiadaczem Slingshot 100 ale po zakupie 80-200 juz byl za maly. Polecam Mekko C41 - mam taki i mieszcze wszystko co mam w stopce.

artful
27-06-2008, 10:09
fastpack 350

Polsar74
28-06-2008, 00:35
Gratów przybywa i plecaczek jest już za mały, ledwo co go kupiłem i już trzeba sprzedać :-) Myślę o wersji 300AW jednak obawiam się, że taki ciężar na jednym ramieniu to już będzie za dużo, zresztą wypakowany 200AW już daje nieźle we znaki. Z drugiej strony przyzwyczaiłem się do wygody jaką daje Slingshot... i koło się zamyka. Co byście polecili ?

kolega autograf kupił sobie ostatnio SS300 i ... w pierwszej chwili przeraził się jego rozmiarem :-)
Jest prawie 2x większy od SS200,którego nawiasem mówiąc sam posiadam i sobie b.chwalę.
Autograf - nie poddał się ani nie zraził, poukładam przegródki i teraz bardzo mu przypasował ten plecaczek.
O dziwo wypchany jego "skarbami" też swoje waży - wyprobowałem sobie go więc: jak się nosi.
I tu zaskoczenie: wydaje się wygodniejszy bo ma pas biodrowy zamiast prowizorycznego paska znanego z SS100/200.
i na tym pasie także można sobie oprzeć część ciężaru :-)

Pomyśl zatem nad tym - bo szybki dostęp jaki oferuje seria SS jest naprawdę nieraz nieoceniona....