Zobacz pełną wersję : poszukuję programu sprzęgającego zdjęcia z muzyką
radosław
07-05-2006, 15:04
... np MemoriesOnTv jest ok (szybko i łatwo) ale szukam czegoś co pozwoli mi synchronizować czas wyświetlania zdjęć (do dziesiątych części sekundy) i przejść między nimi z rytmem muzyki.
pozdrawiam serdecznie
Radek
Probowales moze Windows Movie Maker ? Druga odslone tego programu mozna bodajze sagnac ze strony Microsoftu.
Al Bundy
12-05-2006, 14:12
Ulead Video Studio Pro
Al Bundy
12-05-2006, 14:12
Ulead Video Studio Pro
radosław, rozumiem ze chodzi o pokaz slajdow z ew napisami, przejściami i muzyką, gdzie będzie można to wszystko łątwo i dokładnie zsynchronizować? Jeśli tak zdecydowanie polecam ProShow Gold łatwa obsługa i wszystko mozna poustawiać, już pierwszego dnia byłem w stanie zrobić technicznie poprawną diaporame.
radosław, rozumiem ze chodzi o pokaz slajdow z ew napisami, przejściami i muzyką, gdzie będzie można to wszystko łątwo i dokładnie zsynchronizować? Jeśli tak zdecydowanie polecam ProShow Gold łatwa obsługa i wszystko mozna poustawiać, już pierwszego dnia byłem w stanie zrobić technicznie poprawną diaporame.