Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Wkurzona Maja ;-)
Archibald
19-06-2008, 22:01
Zaryzykuję w tym dziale ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img230.imageshack.us/img230/9525/dsc0036gp9.jpg)
Zapraszam ;-)
paparazzo
19-06-2008, 23:07
Hehehe: "Ojciec won!" ;)
Ojciec do garów i mi gerberka podawać! Migusiem!
Mistrz :D
bardziej wyglada mi na Krzysia niz na Maje.. :)
jesli juz ciac to nizej...
Pozdrawiam
Archibald
20-06-2008, 00:22
Dzięki Wam za opinie :-)
Vooda - na mojej małej (to jednak dziewczynka ;-)) uczę się dopiero takiej fotografii... na swoje usprawiedliwienie dodam, że ciężko ustawić w kadrze żywiołowe dziecko ;-) Ale nic to - nie poddaję się ;-)
sliczne !
ale naprawdę zaryzykowałeś , bo zaraz zaczną się "ale przepaliłeś czoło"
mnie tam sie podoba xD
chrzanić przepalenie czoła, zdjęcie jest bajeranckie i tyle. mi się bardzo podoba!
Bartek Witek
20-06-2008, 02:18
Maje juz takie sa... jak sie uda zlapac w kadrze to przymykamy oko na niedociagniecia ;)
Co prawda to prawda fotografowanie dzieci to nie taka łatwa sprawa, ale do rzeczy...
Emocje, ekspresja - super. Szkoda właśnie tych przepaleń od lampki, ale możesz na tym popracować w PSie ;)
Osobiście chciałbym zobaczyć troszkę wyraźniej dłoń.
Pozdrowienia!
Archibald
20-06-2008, 09:57
Dzięki za opinie :-)
Burner - fakt, wiadomo jak z tymi Majami jest ;-) Co do przepalenia to powstało świadomie podczas obróbki ;-) a rączki niestety nie dam rady wyostrzyć ;-)
Pozdrawiam! :-)
Nooo ojciec, musiałeś Majkę nieźle wkurzyć, że Ci ten paluszek pokazała...
Fajne ustrzelone :)
Arczi - buzia jest zielonkawa.
Vodafone
20-06-2008, 18:41
Arczi - buzia jest zielonkawa.
A kto tam się patrzy na kolory.... ;-) super uchwycone :-)
tymancjo
20-06-2008, 23:29
Jak najbardziej bardzo fajne!
Grzegorka
20-06-2008, 23:41
Maja jak zwykle świetna :D W tym dziale również :) Może i ja kiedyś zaryzykuję...
Archibald
22-06-2008, 10:54
Dziękuję Wam wszystkim! :-)
Może i buzia faktycznie zielonkawa, niestety nie widzę tego za bardzo na moim tanim monitorze :-( a poza tym popuściłem sobie suwaczki podczas obróbki :-)
Tecumseh
22-06-2008, 16:56
Śledząc Twoje poczynania, Arczibald, podczas podpatrywania córeczki i uwieczniania jej podczas zwykłych, codziennych czynności, rzuca mi się w oczy niezwykle silny charakter młodej damy i przez to właśnie prezentowane zdjęcia maja tak silną wymowę :) Do tego dodać należy także szybkostrzelność i celność taty w wychwytywaniu takich perełek sytuacyjnych i efekt mamy co najmniej super :) Brawo.