Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : skróty w ie7

Tofifik
17-06-2008, 22:44
witam
miał ktoś taki problem ze w ie7 nie działają skróty ctrl+c ctrl+v oraz zaznaczonego tekstu nie da sie skasować przez del. jak to naprawic? :(

Tofifik
17-06-2008, 23:25
znalazłem rozwiązanie - wyłączyć filtr wyłudzana witryn czy jak o tam sie zwie. :)

Bonthyc
17-06-2008, 23:45
innym rozwiązaniem jest zainstalowanie firefoxa :twisted:

Tofifik
18-06-2008, 00:26
tez mam firefoxa i czekam na wersje 3 :) zapewne jak wiekszosc. ale firefox ma jedna jedyna wade jak ma sie podswietlony caly adres strony to nie mozna wcisnac w polowie i zaznaczyc tylko czesc adresu. dlatego czesciej uzywam ie :).

Zink
18-06-2008, 08:45
tez mam firefoxa i czekam na wersje 3 :) zapewne jak wiekszosc. ale firefox ma jedna jedyna wade jak ma sie podswietlony caly adres strony to nie mozna wcisnac w polowie i zaznaczyc tylko czesc adresu. dlatego czesciej uzywam ie :).
Wystarczy kliknąć - zaznaczenie całości znika i wtedy można sobie zaznaczać fragmenty do woli :).

Tofifik
19-06-2008, 01:15
no tak zgadza sie ale to zawsze jedno klikniecie wiecej. :)
pozatym okazuje sie ze nadal mi nie dziala skrot ctrl+c :((((((

Zink
20-06-2008, 11:30
Nie działa na wszystkich stronach, czy tylko na niektórych? Jeśli na niektórych, to może te strony blokują kopiowanie skryptami. Próbowałeś kliknąć prawym przyciskiem i wybrac "Kopiuj"?

Tofifik
20-06-2008, 22:53
opcja jest taka ze normalnie w notatniku i gdziekolwiek indziej poza ie7 ctrl+c dziala a w ie dziala na poczatu a potem kibel i nawet jak wroce do google to juz dzialac nie bedzie, dopiero restar ie ale to tez nie zawsze. no i jeszcze komunikat o bledzie raz na jakis czas ale tego typu ze jak nie wcisnę napisu zamknij to moge sobie dalej dzialac i nic sie nie dzieje. a jak wcisne to wszstkie ie padaja

Zink
23-06-2008, 10:01
To może wsakzywać na uszkodzenie jakichś plików. Spróbowałbym przeinstalować IE. Albo przesiąść się na Operę, skoro nie lubisz Firefoxa :D.

marbed
23-06-2008, 23:43
Ja używam Firefoxa 3 (versja finalna) i wszystko hula (pod WVHP)

Tofifik
26-06-2008, 20:35
lubie firefoxa ale ma 2 minusy w nowej zakladce zawsze pojawia sie blank strona i zaznaczanie adresu strony jest denerwujace. co do ie to mialem ie6 i zainstalowaem ie 7 nadal sa bledy. co do sktorow klawiszowych to glowne oprocz ctrl+c nie dziala tez backspace i o dziwo guzik del. a standardem jest co jakis czas komunikat ze jest blad internet explorera i po wcisnieciu zamknij zamyka wszystko.