Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Ludzie - Florencja
Motorniczy
16-06-2008, 16:24
edit.
autograf
16-06-2008, 16:36
No to ja pierwszy:
Ad 1. Urzekł Cię Pan wycierający nocha?
Ad 2. Twarzy i ostrości nie widzę
Ad 3. Cienie jakieś stanowią conajmniej 30% kadru
Ad 4. No proszę Cię! Co tu nam chciałeś pokazać? Panią z obrazka? (lecącego)
No to ja pierwszy:
Ad 1. Urzekł Cię Pan wycierający nocha?
Ad 2. Twarzy i ostrości nie widzę
Ad 3. Cienie jakieś stanowią conajmniej 30% kadru
Ad 4. No proszę Cię! Co tu nam chciałeś pokazać? Panią z obrazka? (lecącego)
MZ popatrz na to zdjęcia jeszcze raz i przeczytaj swój komentarz do nich... Zgodziłbym się w pewnym sensie z pierwszym punktem.
autograf trochę obcesowo potraktował powyższą twórczośc, ale w pewnym sensie miał racje, niestety :-)
Trzaskanie takich zdjęc z "przyczajki", rzadki kiedy daje dobry efekt - videe 2.
Klient ewidentnie zakręcony na punkcie mody - trzeba było sprobowac go poprosic o malowniczą poze na tle jakiejs odpowiedniej witryny...
A tak w zasadzie 3 pierwsze gnioty do usuniecia.
Na 4-ce, gdyby się udało zestawić panią w futerku z banerem chanel, nieco ładniej kompozycyjnie - byłby fajny street. Ale zamiast pani z banerem zestawił sie śmietnik - zatem i 4-ka out.
Motorniczy
17-06-2008, 14:30
Dowiedziałem się i zdejmuję . Pozdrawiam
jaki sens ma prośba o krytykę i uwagi, kiedy po ich otrzymaniu zdjęcia sa przez Autora usuwane? :-|
Motorniczy
19-06-2008, 00:31
jaki sens ma prośba o krytykę i uwagi, kiedy po ich otrzymaniu zdjęcia sa przez Autora usuwane? :-|
Usunąłem wszystkie zdjęcia , które zamieściłem na forum .
Usunąłem wszystkie zdjęcia , które zamieściłem na forum .
Kolejnym krokiem będzie usunięcie wszystkich swoich wpisów? :-|
autograf
19-06-2008, 08:41
Motorniczy, jeśli za ostro pojechałem to sorry Cię bardzo. Ale proponuję zdjęcia wkleić ponownie, po mnie też "jeżdzono" i zdjęcia wciąż wiszą.
Nie ma się co obrażać na cały świat.
Zgodzę się z lechupe i jego wizją z czwartym zdjęciem - mogło by być wtedy całkiem dobrze.
Motorniczy
19-06-2008, 18:40
Zdjąłem wszystkie zdjęcia , ponieważ nie chcę aby ktoś mi je ukradł i mówię tu o wszystkich zamieszczonych zdjęciach przez moją osobę na tym forum . Wiem z pewnych źródeł , że dość często to miało miejsce na tym jak i na wielu innych forach internetowych .Mogę tylko teraz przeprosić za tzw "dziury" :) Pozdrawiam
chowaj, chowaj i nikomu nie pokazuj ;-) a tak na serio - jest np. coś takiego jak znak wodny
Vodafone
19-06-2008, 20:28
Zdjąłem wszystkie zdjęcia , ponieważ nie chcę aby ktoś mi je ukradł i mówię tu o wszystkich zamieszczonych zdjęciach przez moją osobę na tym forum . Wiem z pewnych źródeł , że dość często to miało miejsce na tym jak i na wielu innych forach internetowych .Mogę tylko teraz przeprosić za tzw "dziury" :) Pozdrawiam
Dobre.... :mrgreen:
Dobre.... :mrgreen:
Chcialbym poznac tego zlodzieja i spytac go co nim kierowalo, ze kradl Ci zdjecia. Serio... Kurde to ja tez zwijam interes. heheehhe
Motorniczy
20-06-2008, 18:28
Chcialbym poznac tego zlodzieja i spytac go co nim kierowalo, ze kradl Ci zdjecia. Serio... Kurde to ja tez zwijam interes. heheehhe
Obraziłeś mnie ale ja Ci wybaczam . Pozdrawiam
Obraziłeś mnie ale ja Ci wybaczam . Pozdrawiam
Nie no bez jaj... Ile ty masz lat, zeby sie obrazac o takie rzeczy. Naprawde. Przypomina mi to pewne komiczne zdarzenie ze swiata polityki.
Motorniczy
20-06-2008, 18:57
Nie no bez jaj... Ile ty masz lat, zeby sie obrazac o takie rzeczy. Naprawde. Przypomina mi to pewne komiczne zdarzenie ze swiata polityki.
Ale ja się nie obraziłem , heh
Ale ja się nie obraziłem , heh
Uff bo juz sie balem, ze bede za kare prostowac banany na drzewie... Powiem krotko, ale mam nadzieje zrozumiale - jesli mialbym krasc zdjecia to szukalbym ich gdzies gdzie naprawde jest co krasc...
Chetnie tez poslucham na czym ta kradziez polega?
Pozdrawiam