Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Jest impreza!
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/06/jestimpreza-1.jpg
źródło (http://fotoblog.marchewka.waw.pl/wp-content/uploads/2008/06/jest-impreza.jpg)
Nikon D80, Nikkor 35/
[email protected], 1/5s, SB-800
jacek.gold
13-06-2008, 11:06
fajne :) Powinno służyć jako przykład synchronizacji na drugą kurtynę
Powinno służyć jako przykład synchronizacji na drugą kurtynę
Hihi, właśnie przez wątek o "rear" postanowiłem, że i tu pokażę fotkę (bo tam pokazałem ciut wcześniej ;) ).
gdyby ktoś coś kiedyś, to ja namówiłem Marcina na ten dział.
Zdjęcie mnie zaskoczyło ekspresją, nie widzę go w żadnym innym dziale. Wg mnie portret ma pokazać przede wszystkim CZłOWIEKA, jakąś jego wewnętrzną stronę, nie zawsze tylko ładną buzię, a to zdjęcie chyba doskonale spełnia ten warunek.
W pełni się zgadzam z przedmówcą !!!
andrzej_laskowski
13-06-2008, 20:32
Ale jazda.
Modelka widziala? I zgodę Ci dała.;)?
Fajne, spontaniczne i uśmiech wywołuje.
shaddixx
13-06-2008, 20:33
hihihihihi dobre:)
Ale jazda.
Modelka widziala? I zgodę Ci dała.;)?
Fajne, spontaniczne i uśmiech wywołuje.
Na pewno wiedziała i widziała fotkę gdzie indziej... ;)
Dzięki.
zkrzysztof
13-06-2008, 22:14
bardzo dobre :)
ale fota !!
wooooow.... bardzo dobre !!
świetne uchwycenie chwili! yeah:)
Pozwolicie , ze odkopie :D :D
super fotka :!: gratuluje :) :)
Centralny wypas. Świetne.
Dynamiczna kobitka ;):smile:.
Fajne to :-).
zdjęcie rozwala, bardzo fajnie złapane
Mina modelki - bezcenna ! :mrgreen:
fajne, tylko pomyślałbym o lekkim retuszu ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://members.chello.pl/m.kaluza/jest-impreza2.jpg)
Czornyj, Twoja wersja jest bez sensu - takich to są tysiące...
Kordian d70
14-05-2010, 20:24
sorry, ale nie widzę w tej fotce niczego fajnego nie mówiąc już o wychwalaniu jej, gdyby popełnił ją ktoś z 20 postami komentarze byłyby zgoła odmienne, typu:
na NK może być
Taki przywilej bycia modem ;-) ...
sorry, ale nie widzę w tej fotce niczego fajnego nie mówiąc już o wychwalaniu jej, gdyby popełnił ja ktoś z 20 postami komentarze byłyby z goła odmienne, typu:
na NK może być
sorki, ale muszę się zgodzić z przedmówcą :(
w innych okolicznościach, inny autor zostałby pożarty.
ale są przywileje i "przywileje" :)
przepraszam, ale się roześmiałem:D
Jako fotożart - OK.
Do portretu... dla mnie jakoś nie bardzo.
Leatherface
14-05-2010, 23:31
1618 odsłon bo mod wrzucił zdjęcie ;) Te zachwyty to tak chyba dla wazeliny, a dział nie ten :) pozdro
rychu_cmg
14-05-2010, 23:52
brakuje kilka centymetrów po prawej stronie ucięty palec psuje fajne (i tylko fajne bo wybitne to ono nie jest ) zdjęcie
sorry, ale nie widzę w tej fotce niczego fajnego nie mówiąc już o wychwalaniu jej, gdyby popełnił ją ktoś z 20 postami komentarze byłyby zgoła odmienne, typu:
na NK może być
a ja mysle ze taki przywilej posiadania ciekawej , niebanalnej modelki :) :)
zauwazcie , ze zawsze kiedy na zdjeciu jest przesliczna kobieta o niespotykanej urodzie od razu sa zachwyty . modelka przedstawiona tutaj tez jest inna niz wszystkie tutaj pokazywane :!: czasem emocje ktore zdjecie ( model ( ka ) ) wzbudza w widzach sa wazniejsze od kwestii technicznych co akurat uzytkownicy tego forum na pewno wiedza :) :)
tak ja uwazam :D :)
...zauwazcie , ze zawsze kiedy na zdjeciu jest przesliczna kobieta o niespotykanej urodzie od razu sa zachwyty ....
tak ja uwazam :D :)
do tego tzreba dodac jakas FX puszke i zdjecie na f: 1.4 :D
na NK może być
Nigdy nie patrzę kto wrzuca fotki i nie sugeruję się, czy ten ktoś jest moderatorem, czy ma kilka tysięcy wpisów, na jakim sprzęcie jedzie, etc. Nie ma to żadnego znaczenia dla mnie. Widziałem na tym forum rewelacyjne foty zrobione D40 a gość miał z tego co pamiętam kilka postów. I co? To nie sprzęt, stanowisko ani ilość postów robi z człowieka fotografa.
A to zdjęcie jest przezabawne. I w nosie mam czy ono jest podręcznikowe, czy nie. Trochę luzu... nie trzeba się tak kolego Kordian d70 napinać.