Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wieczorny połów...
Próbowałem to to obrabiać, ale jakoś cały czas puszkowy raw wydawał mi się najciekawszy. Czy bardziej zaawansowani koledzy mogą coś doradzić...?
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img92.imageshack.us/img92/741/dsc46270001ox9.jpg)
grzegorz_b
14-06-2008, 00:45
hehe - jak to mój kolega grafik powiedział - jak ładne to nikt nie potrafi się wymądrzać ;p Czyli potraktuj to zdjęcie za idealne :) chociaż myślę że się zdarzą posty typu "nic interesującego". Mnie się podoba. Normalne, raczej uspakajające, idealne na (przynajmniej) tapetę aby po każdym spoglądnięciu na ekran pomyśleć czy to czasem nie okno. Łódka mogła by być bliżej ;p ale pewnie nie usłyszeli jak krzyczałeś :P. Podoba się.
mi sie podobaja 2/3 zdjęcia - lewa strona jakaś zmulona jest, nic nie widać. ja bym ciął do kwadratu, albo i lepiej, do pionu z łódką w mocnym punkcie, trudno.
Jak dla mnie ciekawe
taki klasyk zachodu słońca nad wodą
aż pomyśałem o urlopie:()
pozdr
Dzięki za opinie. Pozwalam sobie zamieścić powyżej, jeszcze jedno zdjęcie z tej serii. Tutaj obróbka została już zastosowana w szerszym zakresie. Z wodą jednak nie potrafiłem sobie poradzić.
Dzięki za opinie. Pozwalam sobie zamieścić powyżej, jeszcze jedno zdjęcie z tej serii. Tutaj obróbka została już zastosowana w szerszym zakresie. Z wodą jednak nie potrafiłem sobie poradzić.
Czyli należy rozumieć, że uważasz, iż z resztą sobie poradziłeś ? ;)
Czyli należy rozumieć, że uważasz, iż z resztą sobie poradziłeś ? ;)
No pewnie, że nie :-) Wodę chyba jednak najbardziej zmasakrowałem ;-) Maciek jak zwykle czujny. Pozdrowionka.
To obrobione zdjęcie to... Niedopuszczalne jest - najlżejszy, cenzuralny epitet jaki mi przyszedł na myśl.
Rawik z puszki na tym tle to ideał.
To obrobione zdjęcie to... Niedopuszczalne jest - najlżejszy, cenzuralny epitet jaki mi przyszedł na myśl.
Rawik z puszki na tym tle to ideał.
Z zasady zdjęcia nigdy nie zdejmuję po kuble pomyj ale w tym momenciem mam ochotę. Anchel masz całkowitą rację. Kurcze, za dużo "Zywca" dzisiaj wypiłem...? "Aaa... bo mnie zmyliły..."
Z zasady zdjęcia nigdy nie zdejmuję po kuble pomyj ale w tym momenciem mam ochotę. Anchel masz całkowitą rację. Kurcze, za dużo "Zywca" dzisiaj wypiłem...? "Aaa... bo mnie zmyliły..."
Spoooko. Ja też trzeźwy nie jestem ;]
Ale jutro sam zobaczysz jaką psychodelię nam zaserwowałeś hehe.
Spoooko. Ja też trzeźwy nie jestem ;]
Ale jutro sam zobaczysz jaką psychodelię nam zaserwowałeś hehe.
Stary, w końcu jest sobota... Ale, ale... Może to ty jesteś bardziej napity, a fota jest zdjęciem roku...? ;-)
Nie, no nie mogę kasuję...
Stary, w końcu jest sobota... Ale, ale... Może to ty jesteś bardziej napity, a fota jest zdjęciem roku...? ;-)
Czekaj, czekaj. Jak na zdjęcie roku to ja jeszcze za trzeźwy jestem ;]
Pzdr.