PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] ***

Madziulek
11-06-2008, 08:26
takie jedno na początek...;-)

http://img505.imageshack.us/img505/936/pmmalenn2.jpg

ADAM1
11-06-2008, 15:00
Troszkę takie kompozycyjnie wydumane, nie widzę bowiem związku "przyczynowo-skutkowego":D pomiędzy postaciami.

Z powodzeniem można zaprezentować, moim zdaniem, z lepszym skutkiem, każdą z postaci osobno.

Kyo
11-06-2008, 15:03
samo w sobie jest ladne :)

Locter
11-06-2008, 18:43
Dla mnie super, bardzo subtelne.

cybulski
11-06-2008, 21:24
Troszkę takie kompozycyjnie wydumane, nie widzę bowiem związku "przyczynowo-skutkowego":D pomiędzy postaciami.

:mrgreen:

imo b. dobre ... zdjęcie oczywiście

amirez
12-06-2008, 08:40

Z powodzeniem można zaprezentować, moim zdaniem, z lepszym skutkiem, każdą z postaci osobno.
------------------
Jak nie, jak tak.
Przyczyna:
dziewczęta z daleko idącą zadumą wspominają czasy, kiedy baryłka ropy była tana jak barszcz, a benzyna kosztowała grosze.
Skutek:
ceny ropy spowodowały, iż dziewczę sprzedało wszystko co miało, teraz koleżanka skromnie ja okrywa swoim odzieniem.
Fajne romantyczno-bajkowe ujęcie. No, ale jak się chce to do wszystkiego można się przyczepić.

Madziulek
12-06-2008, 10:53

były już prezentowane osobno ;-)

------------------
Jak nie, jak tak.
Przyczyna:
dziewczęta z daleko idącą zadumą wspominają czasy, kiedy baryłka ropy była tana jak barszcz, a benzyna kosztowała grosze.
Skutek:
ceny ropy spowodowały, iż dziewczę sprzedało wszystko co miało, teraz koleżanka skromnie ja okrywa swoim odzieniem.
Fajne romantyczno-bajkowe ujęcie. No, ale jak się chce to do wszystkiego można się przyczepić.

:lol:

dokładnie - rozgryzłeś zdjęcie ! :D

dziękuje za komentarze :)